Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замяна на дебитомер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Замяна на дебитомер

Някой пробвал ли е с дебитомер от Стило 115 (номера на дебитомера завършва на 30 на jtd 105. Сложих го за проба, колата осезаемо тръгна много добре. Ще има ли проблем да се ползва такъв?
    FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
    То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
    Fiat Auto S.p.A

кола

Ако не трупа грешки не би трябвало да има проблем закачи е на диагностика като покараш малко№ може да са еднакви или заменяеми.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Никаква грешка, колата се държи прекрасно, разхода е повече от приемлив..
      То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
      Fiat Auto S.p.A

Коментар

На моето стария завършваше на 30, свалих един от Мареа 105 коня, той завършва на 60. Не ми дава грешки, вече 2 седмици карам с него, върви си колата и т.н.
        Fiat Bravo JTD '99

Коментар

аз понеже съм минал по пътя на дебитомера с нов оригинален от Бош, съветвам да си отделиш парички и да се сдобиеш с нов дебитомер за твоята кола...иначе всичко останало е все едно да лепиш теракот на керпич....в сайта на Бош има графики с отделните дебитомери...колата ти може да върви добре, но дебитомера да отчита малко или повече въздух което с времето рефлектира върху разхода....мое мнение...Поздрави !
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

.

Добре че е цената му е огромните 130-140лв на Бош ,та на ново измисляте топлата вода.Ако беше 500лв не ми се мисли
            Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
            EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
            EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

mitkosoft написа:
              аз понеже съм минал по пътя на дебитомера с нов оригинален от Бош, съветвам да си отделиш парички и да се сдобиеш с нов дебитомер за твоята кола...иначе всичко останало е все едно да лепиш теракот на керпич....в сайта на Бош има графики с отделните дебитомери...колата ти може да върви добре, но дебитомера да отчита малко или повече въздух което с времето рефлектира върху разхода....мое мнение...Поздрави !
              Понякога хората обичат да им е трудно, има доста теми по този въпрос и доста конкретни мнения, Емо също даде категоричен отговор на въпроса. Ама кой да чете.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И изводът е?
                Fiat Auto S.p.A

Коментар

Изводът е, че става, ама навярно ще отчита различни стойности от оригиналния ти дебитомер.По-добре е отколкото без, но е по-зле отколкото с оригиналния.Ти си преценяваш дали вървеж/разход са ти ок.
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Само да вметна, че цената на Bosch дебитомер не е 120 лв а е малко повече от 120х2. За моето стило е около 250 лв. Да не споменавам, че на един приятел Стилото е с дебитомер за 320 лв., отново на Bosch... и не е сменян, такъв е и по номерация.
                    Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати

Коментар

Без отстъпка може и да е толкова
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                      X