Някой пробвал ли е с дебитомер от Стило 115 (номера на дебитомера завършва на 30 на jtd 105. Сложих го за проба, колата осезаемо тръгна много добре. Ще има ли проблем да се ползва такъв?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замяна на дебитомер
Collapse
X
-
аз понеже съм минал по пътя на дебитомера с нов оригинален от Бош, съветвам да си отделиш парички и да се сдобиеш с нов дебитомер за твоята кола...иначе всичко останало е все едно да лепиш теракот на керпич....в сайта на Бош има графики с отделните дебитомери...колата ти може да върви добре, но дебитомера да отчита малко или повече въздух което с времето рефлектира върху разхода....мое мнение...Поздрави !Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:аз понеже съм минал по пътя на дебитомера с нов оригинален от Бош, съветвам да си отделиш парички и да се сдобиеш с нов дебитомер за твоята кола...иначе всичко останало е все едно да лепиш теракот на керпич....в сайта на Бош има графики с отделните дебитомери...колата ти може да върви добре, но дебитомера да отчита малко или повече въздух което с времето рефлектира върху разхода....мое мнение...Поздрави !Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Изводът е, че става, ама навярно ще отчита различни стойности от оригиналния ти дебитомер.По-добре е отколкото без, но е по-зле отколкото с оригиналния.Ти си преценяваш дали вървеж/разход са ти ок."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар