Малко помощ със съвет ако може,та проблема е следния след като спра въпросната кола и е загряла както си му е реда,и спряна на лек баир с муцуната нагоре после няма палене понеже няма грам гориво във филтъра.Напомпвам със помпичката обезвъздушавам и тогава пали.За първи път имам дизел и си нямам идея от какво може да е,а забравих когато не е много загряла си пали без проблем.[/i]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
трудно пали,Фиат Браво 1.9 тд
Collapse
X
-
Здравейте и от мен, от една седмица пали трудно сутрин (Bravo 1.9 TD 97`) голямо въртене пада после по някое време запалва и после няма проблем. И така до другата сутрин където пак с мъка, а температурите са още ок. Утре ще сменя горивния филтър за всеки случай, после ако не помогне мисля да я заведа и погледнат свещите. В правилна последователност ли се движа? Ако може да ми дадете съвет ще съм Ви благодарен.Поздрави!
Коментар
-
Да ползвам и аз този пост. Смених подгряващите свещи и акумулатора, горивният филтър е сменен преди 2 месеца. Обаче не ми задържа нафтата, трябва да напомпя с "крушата" и тогава пали от четвърт. Препоръчаха ми да сложа клапан, който да не пуска горивото обратно. Правилно ли е или трябва нещо друго да сменя? Марея ТД 75.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар