Сутрин като запаля или като е изтинала, забелязах едно прекъсване докато колата е с по-високи обороти. Прекъсва ако натисна газта и кача оборотите примерно на 2000 и след това като падат прекъсват точно на 1200-1300 оборота(аха да изгасне, но не гасне) и падат на 1000. След като загрее т.е. оборотите падна, ако натисна газта и като падат след това, няма прекъсване. Какво ли е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забелязах едно прекъсване на 1200-1300 оборота
Collapse
X
-
Re: Забелязах едно прекъсване на 1200-1300 оборота
doofiat написа:Сутрин като запаля или като е изтинала, забелязах едно прекъсване докато колата е с по-високи обороти. Прекъсва ако натисна газта и кача оборотите примерно на 2000 и след това като падат прекъсват точно на 1200-1300 оборота(аха да изгасне, но не гасне) и падат на 1000. След като загрее т.е. оборотите падна, ако натисна газта и като падат след това, няма прекъсване. Какво ли е това?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Vladim написа:Я сега да се включа на славо време! Къде има сериозен сервиз където да ми почистят дюзите?http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Re: Забелязах едно прекъсване на 1200-1300 оборота
Nino написа:doofiat написа:Сутрин като запаля или като е изтинала, забелязах едно прекъсване докато колата е с по-високи обороти. Прекъсва ако натисна газта и кача оборотите примерно на 2000 и след това като падат прекъсват точно на 1200-1300 оборота(аха да изгасне, но не гасне) и падат на 1000. След като загрее т.е. оборотите падна, ако натисна газта и като падат след това, няма прекъсване. Какво ли е това?
Коментар
-
Точно това прекъсване на по-високи/средни/ обороти се дължи на недобрата работа на някой от разпръсквачите!!! Като е на свободен ход го няма... на много високи обороти също, защото помпата дава много висосо налягане и иглата се събужда от мързела.Както ти писах, добавки или смяна на разпръсквача.Сори! Някоя дюза пикае...това може да доведе и до изгаряне на подгревната свещ.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
На мен ми прекъсваше когато беше студена-мислех,че е разпръсквач-закарах я на майстор-аванс на помпата не достигал каза и че била дръпната до край-нямало накъде вече а искала още-сваля я оправя и зъбното колело нещо и и намали от някакво кранче потока на нафта-преди ми гореше 10/100 градско,сега е около8,5/100 и няма никакво прекъсване форсира се като бензинова-което чесно казано ме изуми!но каза,че единия елемент на помпата ми бил за смяна(проблема със сутрешното палене)и ако го сменя и него колата ще стане неузнаваема!значи незнам какви ми ги е дрънкал хаха но колата ми е съвсем различна-аз преди едва я натиска а сега я карам като бензинка!Всичко беше хубаво само да не бяха прецакали хидравликата-ама то неможе всичко да е хубаво-поне сега ще си го оправят за тяхна сметкаFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар