Сутрин като запаля или като е изтинала, забелязах едно прекъсване докато колата е с по-високи обороти. Прекъсва ако натисна газта и кача оборотите примерно на 2000 и след това като падат прекъсват точно на 1200-1300 оборота(аха да изгасне, но не гасне) и падат на 1000. След като загрее т.е. оборотите падна, ако натисна газта и като падат след това, няма прекъсване. Какво ли е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забелязах едно прекъсване на 1200-1300 оборота
Collapse
X
-
Re: Забелязах едно прекъсване на 1200-1300 оборота
doofiat написа:Сутрин като запаля или като е изтинала, забелязах едно прекъсване докато колата е с по-високи обороти. Прекъсва ако натисна газта и кача оборотите примерно на 2000 и след това като падат прекъсват точно на 1200-1300 оборота(аха да изгасне, но не гасне) и падат на 1000. След като загрее т.е. оборотите падна, ако натисна газта и като падат след това, няма прекъсване. Какво ли е това?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Vladim написа:Я сега да се включа на славо време!
Къде има сериозен сервиз където да ми почистят дюзите?
Аз не смея да ходя по диагностики, защото незнам дали няма да ми разбъзикат колата само и само да почна със смяна на консумативи
http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Re: Забелязах едно прекъсване на 1200-1300 оборота
Nino написа:doofiat написа:Сутрин като запаля или като е изтинала, забелязах едно прекъсване докато колата е с по-високи обороти. Прекъсва ако натисна газта и кача оборотите примерно на 2000 и след това като падат прекъсват точно на 1200-1300 оборота(аха да изгасне, но не гасне) и падат на 1000. След като загрее т.е. оборотите падна, ако натисна газта и като падат след това, няма прекъсване. Какво ли е това?
Коментар
-
Точно това прекъсване на по-високи/средни/ обороти се дължи на недобрата работа на някой от разпръсквачите!!! Като е на свободен ход го няма... на много високи обороти също, защото помпата дава много висосо налягане и иглата се събужда от мързела.Както ти писах, добавки или смяна на разпръсквача.Сори!Някоя дюза пикае...това може да доведе и до изгаряне на подгревната свещ.
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
На мен ми прекъсваше когато беше студена-мислех,че е разпръсквач-закарах я на майстор-аванс на помпата не достигал каза и че била дръпната до край-нямало накъде вече а искала още-сваля я оправя и зъбното колело нещо и и намали от някакво кранче потока на нафта-преди ми гореше 10/100 градско,сега е около8,5/100 и няма никакво прекъсване форсира се като бензинова-което чесно казано ме изуми!но каза,че единия елемент на помпата ми бил за смяна(проблема със сутрешното палене)и ако го сменя и него колата ще стане неузнаваема!значи незнам какви ми ги е дрънкал хаха но колата ми е съвсем различна-аз преди едва я натиска а сега я карам като бензинка!Всичко беше хубаво само да не бяха прецакали хидравликата-ама то неможе всичко да е хубаво-поне сега ще си го оправят за тяхна сметкаFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар