Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Brava 1.9 jtd 105 - проблем с педала на съединителя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Brava 1.9 jtd 105 - проблем с педала на съединителя

Здравейте колеги, преди малко докато се прибирах от работа забелязах че педала на съединителя е високо горе което ми се стори много странно. Когато завих на светофара педала на съединителя потъна и спрях да видя какво става...на пода имаше някаква пружинка щифт и половин пластмасова шайба...успях да избутам колата до един паркинг и да я заключа...какво може да е според вас и евентуално колко би ми струвало ? Живея в Дружба а колата е Фиат Брава 1,9 JTD 105
    попринцип съм от Кърджали но в момента живея в София

Измъкнал се е щифта, който държи педала за помпата. Педалът се е откачил от помпата и е паднала пружината. Трябва да се навреш отдолу и да ги събереш. Ако пружината е здрава можеш да я върнеш на мястото и, а иначе го събери без нея, което е по-лесно... тя избутва педала догоре при пускане, но доста хора карат без нея - педала е по-мек и стои малко по-ниско. Ако ще я връщаш първо тя се намества (трябва педала да е в крайно положение, за да пасне) и после се хваща педала с щифта към помпата.Тоя щифт е много смотан. При мен също падна така и на негово място сложиш пръстен от ключодържател, който се наниза чудесно, няма да се измъкне сам и при нужда мога лесно да го сваля.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

хиляди благодарности колега ...Повредата беше точно както я описа...закачих педала и тръгнах, пружината неможах да я сложа и ми е малко странен педала но до събота докато я закарам на моя майстор ще свикна ето и снимки на повредената част
      Прикачени файлове
      попринцип съм от Кърджали но в момента живея в София

Коментар

Working...
      X