Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat bravo 1.9 jtd-въпрос относно мощност при високи обороти

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitkosoft написа:
    Аз явно не съм за тая планета. Пича се занимавал с компютри, а не знае как да пусне компютъра да отвори този много-добър форум и да разбере как работи търсачката и да види колко полезни теми има за дебитомери, за ЕГР-и, за катализатори, за диагностичен софтуер и така нататък. А вие му обеснявате да си поръча от китай кабел, че да си тегли ФЕС, че да го плаща, че да го хаква(ако евентуално колата му не се потдържа в безплатната версия). Абе колега, цялото ми уважение ама вземи си плати 30 лева на някой сервиз да ти закачи колата и да види кво и има. Хората тука са ти изписали 3 страници кво да правиш, че даже и тема с картинки са ти пратили и ти пак неможеш. Много ми е чудно, не можеш да отвиеш 2 болтчечта на дебитомера, а как подяволите отваряш лаптоп HP за да му изчистиш радиатора на вентилатора.
    ами ако искаш колега донеси си лаптопа и ще ти покажа нагледно.както и да е не ми се спори.оправихме проблема.било е най вече от смяна на горивата.колата е 6.относно теча се оказа от водната помпа.проблема изчезна.мерси на всички за съветитеМОЖЕ ДА СЕ ЗАТВОРИ ТЕМАТА

Коментар

Колега аз от когато правя компютри(далечнта 2001 година) ти най-вероятно си играл пред блока на колички от царевични пръчки...така, че айде моля те не ме предизвиквай ше те залея със знания...
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
        Колега аз от когато правя компютри(далечнта 2001 година) ти най-вероятно си играл пред блока на колички от царевични пръчки...така, че айде моля те не ме предизвиквай ше те залея със знания...
        колега нямам намерение да споря възпитанието ми е такова, а и тука все си мисля че е форум за обмяна на опит и човек да понаучи нещо за любимата марка.такива изказвания като твоите са ми смешни.аз съм 79 набор...странно как реши с какво съм си играел през 2001 а и не ме познаваш, може би имаш пророчески умения...както и да е.не ми се спори тук влизам за да понауча нещо.и като разбираш от компютри да те питам тогава? ако отвориш един комп и кажеш на някой човек който за прав път вижда компютър смене си рам памета...дали ще може...отговора е не защото незнае къде е.т.е ако му се покаже следващия път ще знае..та и аз така за дебитомера.и моля такива коментари на мои постове не са ми интересни...пишете само ако помагате...успех

Коментар

Working...
        X