Е дизел на 6000 оборота вече има риск да го строшиш. Може да не стане от първия път, но ........няма принципно да искара дълго ако се пържи толкоз, пък и дори не съм сигурен че може да стигне до 6000 оборота. По-скоро ме съмнява дали въобще е възможно.
абе,човек,ти си за бензинов мотор,не си за дизелов.без обида ,ама за да караш такъв мотор трябва да знаеш къде му е въртящия момент и на какви обороти му е макс.мощност.твоето каране не е за дизелов мотор,явно просто нямаш усет.извинявай за което.
няма проблем не се засягам а и съм млад шофъор,но смея да твърдя че си знам въртящия момент и си познавам колата,точно поради тази причина усещам че не е както трябва,а беше
Ако колата ти е стокова е скопен кон. Първо си почисти дебитомера. Емо ще ти обясни как. После направи диагностика и кажи дали достигаш 1050 мг/такт въздух.Ако да - ела да те повозя на моята и ако ти хареса директно ти я ремапвам. На 4000 макс. ще ти се иска да сменяш предавки.
няма проблем не се засягам а и съм млад шофъор,но смея да твърдя че си знам въртящия момент и си познавам колата,точно поради тази причина усещам че не е както трябва,а беше
Винаги почвай от по-малкия проблем, като за начало смени горивния филтър, после пробвай друга бензоностанцията..А има и друг вариант, хората с времето привикват с колите си и им се струват, че спират да вървят. Да не е от това :D
Ако колата ти е стокова е скопен кон. Първо си почисти дебитомера. Емо ще ти обясни как. После направи диагностика и кажи дали достигаш 1050 мг/такт въздух.Ако да - ела да те повозя на моята и ако ти хареса директно ти я ремапвам. На 4000 макс. ще ти се иска да сменяш предавки.
там е проблема че незнам как да почиста дебитомера а и да ми обяснят едва ли...някой да ми помогне в почистването,ще почерпя.днес заредих газпром мисля че тръгна колата...странното е че при симптомите че не върви бях с Avio Diesel...
Коментар