Здравейте, колеги. Опитах се да направя лог на дебитомера, ако може някой да го погледне и да каже дали е правилно направен и дали работи коректно дебитомера. Защото имам съмнения че не е наред?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Log на дебитомер
Collapse
X
-
Bane
-
Данните не ми се струват коректни, с какво прави диагностиката?Можеш ли да качиш един скрийншот на съдържанието на документа, че може и проблема да е в моя ексел...Излизат ми някакви хиляди навсякъде :/Най-общо, следи волтажа на дебитомера:Ако при много високи обороти показва над 4 волта, значи е ОК.Ако показва 3+ значи работи, но иска чистене.Ако е забил на ~2V и не реагира при различни обороти, значи е мъртвец Това с откачането на буксата работи само, ако дебитомера е тотално заминал, в другите случаи вървежа ще е по-зле."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
При мен е бил проблема, сори Волтажа е добър, но входящия въздух много се различава от желания.Като задържиш газта на някакви обороти (на място), или на празен ход, стойностите доближават ли се?Огледай за спуквания маркуча от дебитомера до турбото, често дефектира."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар