Пичове имам един проблем с мудно потегляне от място. (Нов дебитомер, затапен ЕГР, клапи и т.н)Не мога да преценя дали е проблем или специфика на колата/автомата... та бих помолил някой от София или Пловдив със същата конфигурация за 10-15 мин тест... или поне да споделиПоздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой с Крома 1.9 jtdm 150кс автомат?
Collapse
X
-
Re: Някой с Крома 1.9 jtdm 150кс автомат?
mdryankov написа:Пичове имам един проблем с мудно потегляне от място. (Нов дебитомер, затапен ЕГР, клапи и т.н)Не мога да преценя дали е проблем или специфика на колата/автомата... та бих помолил някой от София или Пловдив със същата конфигурация за 10-15 мин тест... или поне да споделиПоздравиFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
-
ПриветНе знам как е при теб , но при мен приплъзването (ако въобще има такова) е до около 1000-1100 об. на усет и до достигане на 1500об е мъка и дъвчене на нокти...Това достигане на заветните 1500 оборота ми итнема 3-5 сек. и е малко неприятно примерно като чакам на ляв завой...При теб така ли е или е по жива?Fiat Croma 1.9 mJet 150 Automatic 2008
Коментар
-
mdryankov написа:ПриветНе знам как е при теб , но при мен приплъзването (ако въобще има такова) е до около 1000-1100 об. на усет и до достигане на 1500об е мъка и дъвчене на нокти...Това достигане на заветните 1500 оборота ми итнема 3-5 сек. и е малко неприятно примерно като чакам на ляв завой...При теб така ли е или е по жива?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Малко газ давате При 1800-2000 оборота се включва турбината, съвсем нормално е тогава да усещате "изтрелването"."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:То тоя мотор и с ръчни скорости иска да доближиш 2000 оборота и чак тогава се изстрелва, та с автомат ефекта се усилва в още по-бавно потегляне.
Коментар
-
Immortal написа:pi4_s_bravo написа:То тоя мотор и с ръчни скорости иска да доближиш 2000 оборота и чак тогава се изстрелва, та с автомат ефекта се усилва в още по-бавно потегляне.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Immortal написа:pi4_s_bravo написа:То тоя мотор и с ръчни скорости иска да доближиш 2000 оборота и чак тогава се изстрелва, та с автомат ефекта се усилва в още по-бавно потегляне.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
За всички които имат тоя проблем - аз моя го реших по невероятно прост и лесен начин. Извадете ди мап сензорите от всмукателния колектор и изчистете купчината сажди която се е натрупала по датчика. Коренна разлика след тая операция в ниските обороти.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар