Колеги, имам Брава 1.9Д, но вече е пълнолетна. Бих искал да я сменя с Крома, но цените ми се виждат съмнително ниски.Има ли проблем с Крома на дизел? 2006 г. - 6000 лв, 2010 г. - 10 000 лв. добра цена ли е?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крома Д 2006 - 2010 г. Моля за съвети?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Че защо да ти се виждат ниски за 10 годишна кола? Ако искаш, дай повече. Тези цени са средни за годините и модела. Съвет - гледай да са с два ключа поне.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
Здравейте, колеги!И аз съм се насиочил към Фиат Крома II 2008-2010. След като попрочетох и поразпитах тук там се отказах от автоматик и съм се насочил към ръчни скорости, но за момента няма на пазара или поне аз не мога да намеря подходящата за мен. Искаше ми се да има поне навигация, адаптивни светлини, парктроник и други глеозтии, но при моделите с ръчни скорости май не е често срещано. Затова съм решил да направя компромис и евентуално да си сложа допълнително някои от изброените.Имам няколко въпроса:Ако продавача се навие, знаете ли някой който може да дайде на място, с необходимия софтуер и там каквото трябва, и да закачи Кромата за диагностика?Също един продавач ми каза, че ако искам може да се проверят реални ли са километрите във Фиат, не разбрах как става номера, ако може някой да разясни?Къде мога да си сложа навигация, да ми я свържат с копчетата на волана и всичко друго необходимо?Ако може някой да отговори и да даде насоки какво да гледам при избора ще бъда много благодарен ПоздравиFiat Croma 1.9 16V MJet
Коментар
-
valtera_ написа:Здравейте, колеги!И аз съм се насиочил към Фиат Крома II 2008-2010. След като попрочетох и поразпитах тук там се отказах от автоматик и съм се насочил към ръчни скорости, но за момента няма на пазара или поне аз не мога да намеря подходящата за мен. Искаше ми се да има поне навигация, адаптивни светлини, парктроник и други глеозтии, но при моделите с ръчни скорости май не е често срещано. Затова съм решил да направя компромис и евентуално да си сложа допълнително някои от изброените.Имам няколко въпроса:Ако продавача се навие, знаете ли някой който може да дайде на място, с необходимия софтуер и там каквото трябва, и да закачи Кромата за диагностика?Също един продавач ми каза, че ако искам може да се проверят реални ли са километрите във Фиат, не разбрах как става номера, ако може някой да разясни?Къде мога да си сложа навигация, да ми я свържат с копчетата на волана и всичко друго необходимо?Ако може някой да отговори и да даде насоки какво да гледам при избора ще бъда много благодарен Поздрави
Коментар
-
ivel написа:общото между крома автоматик и мерцедес авртомат е именно автомата и именно той дава проблеми.посочил съм ти ,че дори и мерцедеса страда.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
sasho_n2 написа:Привет колега.Успех с търсенето. Най-добрият вариант е да се прежалят стотина лв. за платформа ( ако прадавача е в София) за да се закара в някой от проверените форумни сервизи за обстоен преглед, преди покупката. Ако много много се дърпа продавача, варианта да има скрит проблем е доста голям. Все пак мисля, че всеки от форумните сервизи (Лисан сервиз, Екстрийм сервиз, Вентура гараж), няма да ти откаже да дайдат на място и направят проверка. Мисля, че колегата BO, също има техниката за това нещо. Относно реалните км. - може да се провери, макар и трудно. Може да се провери дали някога е нулиран км - ако е, тогава нещата са по-сложни. Ако има сервизна история колата само в оторизирани на Фиат сервизи, може да се направи засечка през официалното представителство.Fiat Croma 1.9 16V MJet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар