Здравейте,От скоро се появи едно поредно проблемче с моята скъпа Крома :D става въпрос за Kroma 2005 1,9 multijet 16V avtomatic . Та за проблема когато съм на ниски обороти двигателя гасне, усещам че звука на двигателя се променя оборотите започват да играят, случва се и в движение, примерно колата си ускорява върви когато е на високи обороти и ако се наложи да спра на светофар или кръстовище и отнема газта и оставам по средата , съответно след това не пали от първия път трябва да извадя ключа да изчакам няколко секунди и пак да пробвам. Не се случва всеки път понякога 3-4 пъти на ден, а по някога 1 седмица без гаснене, съответно както никакви записани грешки. Мислех се за датчик на колянов вал, но този датчик е сменян преди 20000 км , а и повечето неща който съм чул за този датчик е че ако има реален проблем с него няма да мога да запаля. Другото което се сещам е някакъв проблем с масите я на двигател-скоростна кутия я на купе, но като цяло вече съм изчерпан от към идеи а и нерви и пари не ми останаха. Моля колеги ако имате сходни проблеми и някак са решени, дайте някакви съвети? Може и към някои сервиз да ме насочите.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с гаснене на двигателя
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар