Колеги предстои ми скъп и тежък ремонт... Моля за помощ каква марка да избера. Вариантите са Sachs, Valeo, Luk и дали да рискувам да ги поръчам по интернет, че е по-евтино. Или ако някой ме насочи към определен магазин в София ще съм благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител и маховик за CROMA 1.9 jtd 8v
Collapse
X
-
u_bo
Re: Съединител и маховик за CROMA 1.9 jtd 8v
trota написа:Колеги предстои ми скъп и тежък ремонт... Моля за помощ каква марка да избера. Вариантите са Sachs, Valeo, Luk и дали да рискувам да ги поръчам по интернет, че е по-евтино. Или ако някой ме насочи към определен магазин в София ще съм благодарен.
-
U-bo благодаря за линка този е-магазин извадиха най-ниски цени от навсякъде, където съм проверявал. За съжаление Пловдив ми е трудно да пазарувам, губи се смисъла от обикновения магазин все пак София - Пловдив са си 150км... Иначе и аз обичам да се разбирам с хората на живо, а не през разни чатове телефони и т.н.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
u_bo
ilian4o88 написа:Имам отстъпка в Тех-ко към 30%-35%
Коментар
-
u_bo написа:ilian4o88 написа:Имам отстъпка в Тех-ко към 30%-35%1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:u_bo написа:ilian4o88 написа:Имам отстъпка в Тех-ко към 30%-35%"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Защо не попиташ за оферта колегата mitaka_71 - много коректен и винаги дава добри съвети http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...4198&start=645
Коментар
-
u_bo
ivel написа:люка в бг е рециклаж(100пр).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар