Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Високи обороти на празен ход Марея

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Високи обороти на празен ход Марея

Здравейте, след проблем с имото явно някъде е дало на късо и не ми стига ток до релето за подгрев, както и изгоря бушон за перката . Както и да е тези неща ги оправих, но сега ми държи 1200-1300 оборота когато загрее колата. Дразнещо е по софийските задръствания. Напоследък забелязах, че когато си включа климатика и оборотите си остават на нормалното положение , около 800, и няма проблем с тях. Когато го изключа обаче се вдигат и не падат надолу. Помпата не е пипана, не знам къде да търся проблема. Ако някой има идея... Благодаря!

А реално дали се вдигат оборотите или просто оборотомера нещо не показва вярно.

Коментар

Не е от оборотомера, държи ги на 1200-1300 и се чува ясно. Така малко по-трудно включвам на първа скорост, но освен с климатика намерих начин да ги намалям и по друг начин. На кръстовище спирам, стоят си високи, включвам на скорост, отпускам малко съединителя, почти без да давам газ и те падат до 900-1000... Ама не е решение де.

Коментар

Това не е решение ами си точиш сам от джоба.Търкаш съединителят така, че това не го прави изобщо.
        Fiat Marea 2.4 JTD+
        Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
        Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
        Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Ще помогнеш ако кажеш каква е точно мареата.

Коментар

Фиат Марея, 1.9 ТД, 75к.с., 2000 год.

Коментар

провери си жилото на гнп-то и дали нещо пречи на рейката да се върне

Коментар

Working...
              X