PeTrOv3328 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
COMMON RAIL
Collapse
X
-
Bravo JTD GT написа:Добре де моя Фиат като е JTD 99г. кое поколение Common Rail е И всъщност да разбирам ли, че Common Rail е нещо подобно на пълната инжекция при бензина???
Коментар
-
janyboy написа:Bravo JTD GT написа:Добре де моя Фиат като е JTD 99г. кое поколение Common Rail е И всъщност да разбирам ли, че Common Rail е нещо подобно на пълната инжекция при бензина???JTD (UniJet Turbo Diesel)
Коментар
-
Колеги ще имам ли някакъв проблем с JTD-то, понеже докато зареждах на бензинноколонката не видях че наливам тир-дизел?Докато се усетя и ..14 литра налях...После след като го заплатих допълних с нормален дизел..Имам ли основание за притеснение?Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Мисля, че няма място за абсолютно никакви притеснения.Разликата е само в пистолетите на колонките.Тези за ТИР дизелът са с доста по-големи и ми е чудно как си успял да го НАПЪХАШ!!! Модерните камионджийски двигатели са също CR и с доста големи изисквания към качеството на горивото.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
i4kin написа:Колеги ще имам ли някакъв проблем с JTD-то, понеже докато зареждах на бензинноколонката не видях че наливам тир-дизел?Докато се усетя и ..14 литра налях...После след като го заплатих допълних с нормален дизел..Имам ли основание за притеснение?Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар