Момчета. Не знам как да назова темата си и я кръстих така...неопределено.Искам да попитам за нещо, което наблюдавам отдавна ( не помня от кога ) в поведението на споменатата кола.При първи старт ( сутрешен i ) забелязвам, че на втора предавка при подаване нагаз колата изпушва черно. Може би е нормално за студена кола, но не забелязвам този факт винаги.Най-много обаче ме озадачава друго: След този първи студен старт, колата не е така пъргава.Когато обаче стартирам колата всеки следващ път ( дори още недостигнала оптимална за работа температура) се държи така, както подобава - педала на газта се гали, а автомобилътвърви по-леко, по-гладко и ускорява добре, няма го( или е едва забележим) този черен дим на 2 - ра предавка. Изключвам всякакъв субективизъм в това си описание. Това леко неудобство го имам независимо, кога са сменяни горивния и въздушен филтър с или без дебитомер, а разходът ми продължава да е най-атрактивното нещо в тази кола.Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.9 JTD е леко мудна след първи старт
Collapse
X
-
emzo написа:Как стои въпроса с ЕГР-а ?Когато не върви колата, чувстваш ли я лагава ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
tomsan написа:При мен го наблюдавам само в случай на включена букса на ЕГР.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:tomsan написа:При мен го наблюдавам само в случай на включена букса на ЕГР.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар