Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Луфт на маховик на Стило 1.9jtd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Луфт на маховик на Стило 1.9jtd

Колеги, моля погледнете клипа и кажете дали е много луфта на маховика на Стилото. Ще сменявам съединител и нямам излишни пари за маховик. http://vbox7.com/play:56aeefe8b8

Няма проблем с този луфт.
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Тоя дето пипа маховика, мноооооооого го е страх явно :DМеки са му пружините вече,но по-важно е аксиалния луфт как е.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хаха колега не че ме е страх ами държа телефона с едната ръка и както се бях заврял отдолу въобще не ми беше удобно. А я поясни за аксиалния луфт, че не знам за какво говориш :D

Коментар

Спрямо 2те части не трябва да има луфт.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мерси колега, утре ще проверя

Коментар

Проверих аксиалния луфт и има малко, но не е кой знае какво. Абсолютно никакъв ли не трябва да има?

Коментар

и аз имам наченки на маховик ;(до скоро не свирукаше, но днес след 3,5 4к на 1ва му чух свищенето ;(Колата е барната от емзо 2.4жтд евала за което и е с доста твърд педал ще се сменя съединител, но за махових нама шанс да дам пара, че и за труд ми искат 150 в Ямбол, а тук направо не знам има ли вариант да се отвори и да се окаже мн зле и да трябва да се сменя?
                Fiat Marea 2.4 JTD+
                Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
                Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
                Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

yo_brava написа:
                  Проверих аксиалния луфт и има малко, но не е кой знае какво. Абсолютно никакъв ли не трябва да има?
                  Eхеее, цяла седмица ли я държиш без кутия :D Сглобяваш и караш, докато изкара
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Здравейте и от мен. От март месец съм собственик на Крома 1.9 жтд 16V. Въпроса ми е как мога да разбера дали има проблем със съединителя /маховика/. При превключване от по-малка на по-голяма скорост се чува нещо като леко свистене. Това дали е свързано със съединителя или е от някакъв ремък? Благодаря предварително. Поздрави!

Коментар

Working...
                    X