Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Придърпване при плавно потегляне 1,9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

milen11 написа:
    Колега,в заглавието на темата пише едно, а в първият ти пост е обяснено друго.Ако придръпването е при потегляне ще трябва да намериш къде е проблемът,но както аз разбрах че то се появява при плавно ускорение е друго нещо.Ако се получава при плавно ускорение около 1900-2000 оборота просто се научи да подаваш малко повече газ на колата и то няма да се усеща .След време ще свикнеш да я караш и ще забравиш за проблемът.Като гледам кога си се регистрирал предполагам че от съвсем скоро време я караш.Мисля че колегата emzo може да обясни защо се получава така че като си караш внимателно колата в града около 1500 оборота и започнеш на подаваш нежно газ когато тя стигне около 1800-1900 оборота където турбото трябва да тръгне да работи ефективно тя придръпва.
    Здравей, колега. Ще отговоря на всичките ти въпроси, пореда на задаването им. Заглавието е мястото, където трябва с най-кратко съдържание да обясниш проблема си, а в случая няма как да напиша четири реда обяснения само в заглавието. Придърпването е при плавно ускорение, каквото има при потегляне, на 1, 2, 3, 4 и 5-та предавка, т.е. винаги може да има плавно ускорение. Трето, подавайки повече газ на колата проблемът няма да изчезне реално, а само в представите и усещането ми. Четвърто, регистриран съм от скоро, но 2г. назад съм ползвал профил на мой приятел, чрез който съм питал много и различни неща.Поздрави и лека вечер !
    Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.

Коментар

EGR клапана прави точно такъв проблем.Пробвай да го изолираш и да в идиш дали ще изчезне проблема.

Коментар

ЕГР-а го затапих и му изкарах буксата преди повече от година и половина, и доколкото си спомням пак благодарение на emzo. Но тогава симптомите бяха други - пушеше и много много бавно ускоряваше, а сега проблема е друг.
        Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.

Коментар

Working...
        X