Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за добавки за дизел?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за добавки за дизел?

Мнения за добавки които сте ползвали?

За комън-рейл твърдо не каквито и добавки да са, за TD ласкай квото има все тая.

Коментар

Двутактово масло, има и отделна тема.

Коментар

Dimitar. написа:
        Двутактово масло, има и отделна тема.
        :D +1 от мен, но да не е минерално, от полусинтетик нагоре.Няма по-добра добавка от това, дори и зимата с добавка на бензин ,ефекта още по поразителен.Три зими така карам, и никакъв проблем, даже с добавка на бензин зимата,колата почва да работи още по-меко,дори минава комън рейлите ....
        Fiat palio 1.7td

Коментар

Колега карам стило jtd 115, добавката му е ATF 100 гр. на50 л. дизел.
          Човека е човек когато е на пьт

Коментар

redex аз съм доволен
            STILO JTD

Коментар

Владос написа:
              Колега карам стило jtd 115, добавката му е ATF 100 гр. на50 л. дизел.
              А този АТФ дали е направен да изгаря в двигателя или по скоро е направен за смазване на автоматични скоростни кутии и още разни други неща?

Коментар

Аз карам Алфата ( 1.9 JTDM) с добавката на Кастрол ТДА и съм доволен.https://www.google.bg/search?q=%D0%B...%3B500Сега смятам да пробвам тази - някой ако има отзиви, да казва:http://www.bardahl.bg/bg/product/a/4408

Коментар

todorw написа:
                  redex аз съм доволен
                  Самата добавка при -20гр става гъста(може и на менте да съм попаднал)
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

BARDAHL B.D.C. Лятото 50мл. на резервоар,зимата 100мл.
                    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Добре де, аз малко не съм в час, ама за какъв чеп са ви тия добавки?За последните 20К километра, 5К с добавки, 10К без добавки, 5К с по-скъпа нафта и вече само с по-скъпата нафта, защото така ми харесва
                      Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Зимата сипвам AR ВЮРТ, започнах след като на два пъти сменях нафтов филтър и чистих цедката на регулатора. Много бълвоч в тая наща нафта. Като го сипвам нямам такива ядове. Лятото кастрол ТДА от време на време...ама с него или без него няма ядове.

Коментар

dabadaba написа:
                          Добре де, аз малко не съм в час, ама за какъв чеп са ви тия добавки?За последните 20К километра, 5К с добавки, 10К без добавки, 5К с по-скъпа нафта и вече само с по-скъпата нафта, защото така ми харесва
                          Ами лично при мен, разликата с/без добавка усещам в разхода на гориво. Какво имаш предвид под по-скъпата нафта, защото аз сипвах няколко пъти от по-скъпата ан ОМВ и резлултата клонеше към 0 ( дори повече пушеше колата ).

Коментар

kristiyan.dimitrov написа:
                            Зимата сипвам AR ВЮРТ, започнах след като на два пъти сменях нафтов филтър и чистих цедката на регулатора. Много бълвоч в тая наща нафта. Като го сипвам нямам такива ядове.
                            Интересно, къде ли отива тоя бълвоч, след като не остава във филтъра...
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

sasho_n2 написа:
                              dabadaba написа:
                              Ами лично при мен, разликата с/без добавка усещам в разхода на гориво. Какво имаш предвид под по-скъпата нафта, защото аз сипвах няколко пъти от по-скъпата ан ОМВ и резлултата клонеше към 0 ( дори повече пушеше колата ).
                              По-скъпата, ще рече MaxxMotion Diesel, тествана спрямо обикновената на едно нанагорнище, което минавам редовно, дълго около 2 км и разликата е, че го изкарвам с около 5 до 10 км/ч по-висока скорост спрямо обикновената. В пари не знам, но сякаш няма разлика, защото зареждам една и съща сума и минавам по един и същ маршрут. А за добавки - нямам нерви на всяко зареждане, да меря и доливам и да си мисля, че има ефект.Същото е както калгона, дето го рекламират по тв за да няма котлен камък. На софиянци въобще не им трябва, защото водата им е мека
                              Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Working...
                              X