Смених клапата и.... нищо. Другаде е проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Придърпва на високи предавки между 1500 и 2500 оборота
Collapse
X
-
При бензиновите прекъсва когатъо няма искра на някой цилиндър и придърпва когато съотношението въздух гориво не е правулно. Тъй като тва е дизел той няма запалителни свещи, значи отиваме към дюзи или турбина нещо. Макар, че от турбина не ми се вярва да придърпва, но знае ли се. Тъй дето ше гадаеш поразпирай за някой читав сервиз и я оставяш там докато я оправят, незнам що всеки иска сам да си ремонтира колата.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Ами приятел що плащаш след като не ти е оправен проблема. Аз като ходя пи сервизи, срам несрам питам дали са отстранявали такъв проблем, а ако не са им казвам че плащам само за реална работа. Не може да се плаща на някой за дето цял ден стоял мислил и ти връща колата същата.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Еми имал си дал си ама не действаш разумно според мен. Просто поразпитай за читав сервиз и я остави там. Най добре е в сервиз който си има и собствен магазин поне като сменят гьотера частите да могат да си ги взимат обратно. В ямбол има читав сервиз за нашите коли иди я остави там.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар