Здравей те!Да започна така: Аз карам Сааб 9-3 СС, със същия двигател като вашия 1.9 150к.с (мисля че е FIAT).Моля за помощ от вас защото от доста време имам проблем с него и не може да се реши.Проблема е следния: Като карам от 3-та предавка нагоре между 1500 и 2500 обора се получава едно придърпване. На живи данни показва че турбина губи мощност.По колата е правено:1- Премахнат ДПФ филтър, катализатор и затапен ЕКГ.2- Почистване на резервоара и цедката.3- Стенд на дюзите. 4- Сваляне на Турбината и почистване.И помпата е ОК.Моля за вашата помощ ще съм ви мн благодарен Редактирано заглавие.Прочети правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Придърпва на високи предавки между 1500 и 2500 оборота
Collapse
X
-
u_bo
Re: Придърпва на високи предавки между 1500 и 2500 оборота
Pansh написа:..Проблема е следния: Като карам от 3-та предавка нагоре между 1500 и 2500 обора се получава едно придърпване. На живи данни показва че турбина губи мощност....
Коментар
-
u_bo
ivel написа:човека не е компетентен,така са му казали,така ти казва.какво е в действителност е друга работа
Коментар
-
Просто виж дали исканото и реалното налягане вървят заедно като крива.Ако исканото стои стабилно, а виждаш само срив в реалното, то сменяй клапана за управлението на турбината или пък чисти геометрията.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар