Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 2000 г. 1.9 JTD и сега накъде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто 2000 г. 1.9 JTD и сега накъде?

Здравейте,форумци! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Вчера се сдобих с първата си кола-Фиат Пунто 1.9 ЖТД 2000 г. Имам притеснения относно поддръжката на този автомобил,също така и от какво "се нуждае" той. Притесненията ми идват от там,че си нямам и понятие от коли,грам не разбирам от технически характеристики и т.н и т.н и т.н...А много я харесах количката и не искам да се разпадне в ръцете ми поради невежество. Прави ми впечатление,че не ѝ трябва много газ,за да си върви сама и доста бързо ми набира скорост.Педалите са ѝ много чувствителни на допир. Интересното е,че когато завивам се чува едно леко потракване,което представа нямам от къде и защо е...Моля ви,форумци! Всякаква информация,опит и съвети ще са ми от полза,разбира се свързани с този модел! ...А споменах ли,че съм жена-блондинка,начинаещ шофьор? Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
    Най-голямата власт е онази,с която успяваш да владееш себе си!

Сега накъде ? Ами сега ще има да попадаш на недобросъвестни майстори, чак свят ще ти се завие.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Смяна масла, ремъци, проверка на окачването...Балата с парите и в сервиза
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

emzo написа:
        Сега накъде ? Ами сега ще има да попадаш на недобросъвестни майстори, чак свят ще ти се завие.
        За съжаление това е жестоката действителност...Колежке, прочети този раздел:http://forum.fiat-bg.org/viewforum.php?f=8
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Стария собственик ми даде бележки и фактури,че всичко е сменено като консумативи преди 3 седмици...Има ли смисъл сега да се набутвам с пари? На мен ми е ясно,че ако я закарам просто да я види майстор,той все ще намери за какво да вземе пари...

Коментар

Ако смяташ, че може да му се вярва - ок.Можеш ли да кажеш какво пише във фактурата?Поне ремъците ще си личат, ако са сменени преди 3 седмици.
            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Вкъщи са и не помня точно какво пишеше...Но май е най-добре да я види майстор.Въпреки,че аз в петък ще я тествам на 60 км разстояние предимно по магистралата

Коментар

Ако имаш винаги в джоба телефон и карта с наличност, нямаш грижи.
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

lily_rosenova_1313 написа:
                  Вкъщи са и не помня точно какво пишеше...Но май е най-добре да я види майстор.Въпреки,че аз в петък ще я тествам на 60 км разстояние предимно по магистралата
                  Честито първо! Относно кой може да ти помогне, най- добре е да разбереш в твоя район ,или град, къде се събират съфорумци на кафе, и отиваш директно при тях, хем ще се запознаеш ,хем ще ти помогнат. :D Относно по майстори, всеки се прай на такъв вече,особенно тия, дето умело разтягат локуми,от такива бягай далеч. Потърси тук за твоя град къде е им сбирката, и директно там, няма да сбъркаш.....
                  Fiat palio 1.7td

Коментар

и какво,съфорумците ще му помогнат-не вярвам.не за всичко може да разчиташ на тях.темата е дълга,а не ми се пише.намери си читав сервиз.

Коментар

Честито първо! Относно кой може да ти помогне, най- добре е да разбереш в твоя район ,или град, къде се събират съфорумци на кафе, и отиваш директно при тях, хем ще се запознаеш ,хем ще ти помогнат. :D Относно по майстори, всеки се прай на такъв вече,особенно тия, дето умело разтягат локуми,от такива бягай далеч. Потърси тук за твоя град къде е им сбирката, и директно там, няма да сбъркаш.....[/quote]Благодаря за съветите!Благодаря на всички,които се отзоваха!

Коментар

Working...
                      X