Здравейте колеги. Преди карах едно Пунто което не ме предаде и съвсем скоро ще съм притежател на Стило 1.9 JTD 115 коня 2004-та (или 116 не знам точно). ВЪпроса ми не знам в коя тема да го пусна затова го пускам тук тъй като е дизел. Мога ли да сменя скоростната кутия която е 5 степенна със 6 степенна която е на същия двигател но 16V (140) коня. Предполагам това ще окаже влияние на разхода особено на извънградско.Надявам се да може да се РЕМАП-не двигателя, но преди или след евентуалната смяна на скоростната кутия?П.С Aко някой колега има Стило на части и врътката със скоростната може да стане да ми пише на лично да си напазарувам от него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на скоростна кутия на Стило 1.9JTD от 5 степенна на 6
Collapse
X
-
Или просто си карай колата такава каквато е . Все пак над проектирането й са мислили хора които са инженери, сметнали са, че така е добре и са я проектирали така. Не знам какви са тея амбиции да постигнете разход от порядъка на 0.2-0.3 литра на 100 надолу. Заслужава ли си инвестицията и кога ще се избие...няма нищо лошо в ремапа, стига да е ясно, че щом ремапваш ще настъпваш повече, това означава, че джоба ти трябва да е подготвен за евентуалните последици...незнам защо има хора които си ремапват колите и после ги карат 1500 оборота и се бият в гърдите, че разхода им паднал с половин литър....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар