Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем при палене браво 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем при палене браво 1.9 JTD

Здравейте,не знам от къде да започна. Колата е фиат браво 1.9жтд 105к. Имам проблем от около седмица с паленето. Като опитам да запаля върти но ме се случва нищо все едно няма гориво,та въртях така докато падна акомулатора. Заредих го през ноща и на следващия ден запали от втория път,гасих палих карах и т.н без проблеми.На следващия ден като опитах да запаля и пак същаща история...не иска! Смених горивния филтър заредих акомулатора въртях 5 6 пъти запали карах мотора работи отлично и на другия ден пак същата работа и това е общо взето някой ако има идея от какво може да е да сподели. Приемам всякакви съвети.

Диагностика трябва. Датчик колянов вал, или регулатор.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

при тези симптоми няма да е от датчика на кв,ама регулатор -може и е много вероятно

Коментар

Благодаря за инфото,в понеделник ще и направя една диагностика,и ще пиша какво е станало

Коментар

Оказа се че щуцера на помпата изпуска и смуче въздух....някой има ли идея дали подлежи на ремонт или трябва нова помпа...

Коментар

d0n1slav написа:
            Оказа се че щуцера на помпата изпуска и смуче въздух....някой има ли идея дали подлежи на ремонт или трябва нова помпа...
            Подлежи,но не е там проблема.Успех с намирането му.
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
            X