Здравейте от 5 години карам браво тд100 и вече поостаря и искам да си взема по нова кола. По принцип все съм си мечтал за новото браво 1,6 дизел 120 к.с. 6 ск. , но са по рядки и можеби ако е тя ще е 1.9 120 к.с. Интересуваме също и возията как е по нащите лоши пътища, сравнена със ситроен ц4 напромер имали голяма разлика, защото с моето браво по лош път си е направо ужасно да се пътува и измаря много това друсане и т.н. Като здравина си мисля, че бравото ще е по добре и по малко проблеми ще създава. Резервните части също как са съпоставими?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор между Фиат браво 2 и ситроен ц4 1,6 хди
Collapse
X
-
Re: Избор между Фиат браво 2 и ситроен ц4 1,6 хди
Mystikal написа:Здравейте от 5 години карам браво тд100 и вече поостаря и искам да си взема по нова кола. По принцип все съм си мечтал за новото браво 1,6 дизел 120 к.с. 6 ск. , но са по рядки и можеби ако е тя ще е 1.9 120 к.с. Интересуваме също и возията как е по нащите лоши пътища, сравнена със ситроен ц4 напромер имали голяма разлика, защото с моето браво по лош път си е направо ужасно да се пътува и измаря много това друсане и т.н. Като здравина си мисля, че бравото ще е по добре и по малко проблеми ще създава. Резервните части също как са съпоставими?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
По принцип Ц4 на Ситроен не е нищо особено като кола. Не вози меко, много е кофти пластмасата в него, а нетрадиционния волан, за мен е ужасен, много е неудобен, аз при маневриране си удрям ръцете в него. Бравото е много по-интересна кола. 1.6 Мджет не е лош мотор, но най-здравия си остава 1.9 8 клапана. И си върви съвсем нормално. А и Фиат-а ми се струва една идея по-широк вътре от Ситроена.
Коментар
-
На бравото возията ме притеснява как ще е предполагам, ще има доста голяма разлика със старото браво където и най-малките неравности се усещат и е доста неприятно. Повече клоня към фиата отдавна искам такъв с 1,9 мотора са и по ефтини и аз знам, че с доста здрав двигател. В ситроен съм се возил само и ми хареса, бравото съм виждал само на улицата и то рядко, аз не бързам много и като ми хареса някоя ще ходя да гледам.Fiat Bravo TD100
Коментар
-
bravo 2
бравото е супер като единствен недостатък високи цени на някои части. окачването е почти като на стило ,ако си карал стило возията е индентична . за мен 1.6 16v 6скорости е по добрия вариант, но ти препоръчвам да не купуваш от българия. от чужбина по скъпо , но по голям шанс за читава броика.
Коментар
-
Fiat Bravo Multijet 120 - добър вариант и аз го търся :D Карам Fiat Bravo Multijet 150, спортно окачване с джанти 18x225x40 и бих казал че не вози чак толкова твърдо, защото ми се отдаде възможност да го сравня с един японски автомобил от същия клас. Интериорът на Bravo, за мен все още е много добър, използваните материалите са си на ниво. Карал съм го този мотор -120/300Nm, както и по-малкия - 105/290 Nm и от двата съм с много добри впечатления.Ситроените C4 - интериорът не е нищо особенно (фиата ми харесва повече). Големият мотор 2.0/136 к.с. е много добре(не знам дали този мотор се монтира на C4). Един приятел кара Форд-фокус с този мотор - много е добре, имаше проблем с EGR и то още в гаранционния период, но то и аз на бравото наскоро имах същия поблем Друг приятел кара пежо със 2.0/107/250 Nm и имаше проблем със съединителя, сложиха съединител от мотор 90к.с.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
u_bo
naskobg написа:Колега, имам Браво 1.9 JTD и 1.6 Multijet. Разликата във возията е от земята до небето. Хем 1.6 е с 17-ки джанти. Приготви се обаче за изваждане :D Четири нови свестни зимни гуми с 30 % отстъпка бяха 935 лв.
Коментар
-
u_bo
naskobg написа:u_bo написа:то 17-ки си е цифра, просто може да сложиш 16-ки. и няма да е 935 лв.
Коментар
-
naskobg написа:u_bo написа:Предполагам имаш камъни в бъбрецитеFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
pixelbs написа:бравото ес по мощен мотор но този работи по шумничко спрямо ХДИ то за Ц4 незнам но на фиата са скъпи частите , сякаш караме ауди или мерседес ,FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар