Колеги даите мнение колата е пунто 1.9 JTD има за смяна демферен маховик вероятно и съединител дилемата ми е относно това какви части да използвам.Имам съмнения към частите втора употреба и по специално към маховика, а новите идват към 700-800лв в наи-добрия случаи а това не са малко пари и в момента не знам какво да правя изкажете мнение... ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно ремонт съединител ?
Collapse
X
-
Re: Въпрос относно ремонт съединител ?
anonimenuserr написа:Колеги даите мнение колата е пунто 1.9 JTD има за смяна демферен маховик вероятно и съединител дилемата ми е относно това какви части да използвам.Имам съмнения към частите втора употреба и по специално към маховика, а новите идват към 700-800лв в наи-добрия случаи а това не са малко пари и в момента не знам какво да правя изкажете мнение... ?мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
-
не за мареа 2.4 няма да стане. Там съединителя се изтегля както е при алфите. Трябва да смените кутията и долната помпа за да стане това. А как се захващат полуоските не знам понеже и там има разлика. Ако някой го е правил да кажемненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Днес ходих в няколко сервиза и мненията за маховик и съединител от браво бяха доста красноречиви и малко ме объркаха дали аджеба тия хора си разбират от работата или са некви аматиори...Единия ми казва нямало да стане ,другия ще стане и така.Колега а варианта за маховик втора рака и нов съединител не е ли по добре от съединители от други коли ?
Коментар
-
anonimenuserr написа:Днес ходих в няколко сервиза и мненията за маховик и съединител от браво бяха доста красноречиви и малко ме объркаха дали аджеба тия хора си разбират от работата или са некви аматиори...Единия ми казва нямало да стане ,другия ще стане и така.Колега а варианта за маховик втора рака и нов съединител не е ли по добре от съединители от други коли ?Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
маховика от hgt е плътно желязо. Не искат да ти го преправят понеже в сервизите обичат да ти купят те частите да приберат отстъпката и да ти сложат труд. В техните очи твоя демпферен маховик и съединител са 150 лв труд и 300 350 лв от част. Не си сладък когато си занесеш сам частите. Маховика от хгт трябва да го вземеш с болтовете !!!мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Комфорт и Пунто в конкретния случай Лично аз не бих дал толкова пари за маховик, при положение, че цялата кола струва има-няма 2000 лв."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
jbiznesa написа:извинявам се за невежеството..мисля че нямам проблем с мойта кола но...1.какви са симтомите на маховика когато е за смяна2.и симптомите на съединителя също ей така да си знам..който знае да обясни кратко и ясно...мерсиимненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар