Колеги (дизелджии) помагайте!!! Типо-то харчи прекалено много 8-9/100 градско (като се има предвид , че карам мааксимум до 2000 оборота) Препоръчайте добър сервиз за дизели където да я закарам ( да се види дизелова помпа и/или всичко останало като причинител за високия разход) , освен BOSCH дизел центровете ??!!! Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo 1.9 TD - голям разход
Collapse
X
-
Re: Tipo 1.9 TD - голям разход
batrad написа:Колеги (дизелджии) помагайте!!! Типо-то харчи прекалено много 8-9/100 градско (като се има предвид , че карам мааксимум до 2000 оборота) Препоръчайте добър сервиз за дизели където да я закарам ( да се види дизелова помпа и/или всичко останало като причинител за високия разход) , освен BOSCH дизел центровете ??!!! Мерси предварително!
Коментар
-
Re: Tipo 1.9 TD - голям разход
batrad написа:Колеги (дизелджии) помагайте!!! Типо-то харчи прекалено много 8-9/100 градскоI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
pugsy написа:трябва да харчи по малко на прител 1.9 тдс типо си му харчи 7-8 като си го пнастъпваа като му се запуши филтъра му скача на 9-10 алфа с 2.0 тд гори 6 градскопровери си филтъраhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:pugsy написа:трябва да харчи по малко на прител 1.9 тдс типо си му харчи 7-8 като си го пнастъпваа като му се запуши филтъра му скача на 9-10 алфа с 2.0 тд гори 6 градскопровери си филтъра
Коментар
-
pugsy написа:...ТД си е не е JTD и харчи 6 градско,кара я майка ми,вярно не влиза много по задръстванията_______
146 JTD
Коментар
-
pugsy написа:Dodo 155 написа:pugsy написа:трябва да харчи по малко на прител 1.9 тдс типо си му харчи 7-8 като си го пнастъпваа като му се запуши филтъра му скача на 9-10 алфа с 2.0 тд гори 6 градскопровери си филтъраhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
batrad написа:Мерси колеги за оринтировачните разходи на колите Ви! Явно не ми е чак толкова ненормален разхода , но все пак трябва да отида на "диагностика" , и ако можете да ме упътите към свестен сервиз за дизели ( краен случай бош центровете) ще съм много благодарен!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар