Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И отново проблем със стилото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И отново проблем със стилото

Здравейте колеги става въпрос за Стило 1.9 JTD Като тръгнах да се прибирам от работа при запалването на колата ми изписа "alternator faylure" и свети на таблото лампата за акумулатора и няма хидравлика.На бързо погледнах ремъците не видях някой да е скъсан и като дам газ над 2000 оборота надписите и лампите изгасват и хидравликата идва и всичко си е точно в момента в който падне под 2000 оборота и отново святкат. Според вас дали е алтернатора или е някакво реле
    FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
    FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
    FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

На 99% алтернатор, карай я в сервиз, възможно най-скоро !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

да добавя-не си вземай нито втора употреба,нито рециклаж от франсизкуп,просто да ти отремонтират твоето

Коментар

ivel написа:
        да добавя-не си вземай нито втора употреба,нито рециклаж от франсизкуп,просто да ти отремонтират твоето
        Аз последно взех 2-ра ръка от морга и го отремонтирах, по простата причина че корпуса на моя се беше сцепил. Важното е колегата да попадне на място където знаят какво правят.
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оооо от Франсизкуп и да ти подарявят нещо НЕ го взимай.Това да се счита за огромна антиреклама, базирана на 100% брак от 30+ артикула.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз един път ги хванах със стртер за транзит,на който гаранцията му е 6 месеца,а бяха минали 5 месеца и 25 дена.мнооооого ги заболя.цената му беше 250лв,изводите са за вас

Коментар

Сега отивам към майстора по телефона ми каза че ще се пробва моя да ремонтира също ми каза че е възможно да са само четките не ги разбирам много съжалявам ако не съм се изказал правилно
              FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
              FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
              FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

А сега като я запалих нищо не светна дали е възможно някоя грешка просто да е натрупала....
                FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
                FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
                FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Не.Карай я, да не останеш само на акумулатор и без хидравлика.Приготви се минимум за колектор и реле регулатор, в който влизат четките.А може и някое лагерче да има за смяна. И му кажи ако сменя лагери, да вземе читави, не най-евтините. и др. неща може да има ама да не сме черногледи
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еми ще му кажа мерси все пак за информацията а като я оправи ще пиша пак
                    FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
                    FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
                    FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Да не се окаже,че обтегача на пистовият ремък не работи и ремъкът преплъзва.
                      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
                      X