Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Последна и заключителна тема за дебитомер.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Последна и заключителна тема за дебитомер.

Така днес говорих с Христо от Ямбол(Hit-ko) за дебитомер на Бош. Понеже незнаех номера на дебитомера той гледа там в някви каталози и ми каза една цена. В последствие видях че на тръбата на дебитомера има номер 0281002309, после влязох в сайта му и там номерата на дебитомерите за този двигател не са като този който съм написал. Написания от мен номер я сайта му е за jtd 110 на Lancia. Та в крайна сметка кой е дебитомера за моята кола. По епер ми излиза номер 46559804 който съответства на номера в сайта на Христо за Lancia lybra jtd 110.
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Внимавай откъде го купуваш, за да няма още една тема.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Този от епер е верен - 46559804. По каталога на Бош това е 0281002309. Точно което и ти си видял.
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

И какво сега. Да разбирам ли, че тва е дебитомера за моята кола като на jtd 110. Да предположим , че някига някой е сменял дебитомера с тръбата и не е това моя номер, но пък по епер всичко си е точно. Може ли да се вярва на епер?
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Същият като за Либра jtd110 и една камара други включително бензинови. Това какво те притеснява?
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Нищо не ме притеснява, просто се подсигурявам, че по магазините със сигурност ако го нямат ще почнат да ми предлагат някви други номера като "безпроблемни" заместители
            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

МАФ-а ти е 0281002309.Бош не продават само сензора !!! Внимавай откъде ще го закупиш !!!
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

wwalker написа:
                Същият като за Либра jtd110 и една камара други включително бензинови. Това какво те притеснява?
                Потвърждавам думите на колегата. Моята Brava JTD105 е с дебитомер от Alfa Romeo 166 2.0 TS и няма забележки
                Nuova Croma - so far...so good
                Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
                Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Тоя дебитомер го слагат и на Корса 1.7 Само гледай да не набараш ментак, както и Емо няколко пъти намеква.Иначе китайците дерзаят - 17.50 евра :DCopy-paste на кутийката на БОШ за още 5-10 лв. и го пускат тука на 200 лв.http://www.aliexpress.com/item/MASS-...248140875.html
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Благодаря на всички, вече знам със сигурност кой е дебитомера. Ами за ся съм се пазарил с един магазин в Сливен и със Хитко съм говорил като май от там ще го вземам. Вие кво ще кажете за него нали уж е специализиран в италианките за този регион. Взимал съм части от там и няколко пъти съм ползвал сервиза. За ся нямам оплаквания от него. Интересното е ,че той каза че няма гаранция. А тук в Сливен викат 1 година гаранция. На кой да вярвам
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
                      Благодаря на всички, вече знам със сигурност кой е дебитомера. Ами за ся съм се пазарил с един магазин в Сливен и със Хитко съм говорил като май от там ще го вземам. Вие кво ще кажете за него нали уж е специализиран в италианките за този регион. Взимал съм части от там и няколко пъти съм ползвал сервиза. За ся нямам оплаквания от него. Интересното е ,че той каза че няма гаранция. А тук в Сливен викат 1 година гаранция. На кой да вярвам
                      Има гаранция, ако някой не ти дава, по- добре не взимай от там. Емо не случайно ти е писал тия удивителни...
                      FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.

Коментар

Да и аз съм чувал , че по закон е 2 години гаранцията на всякакви стоки. И аз не съм много навит да давам 200 лева за нещо което няма гаранция. Значи от сливен ще го вземам въпреки,че дават 1 година
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Питай условия за гаранцията.Да не се изненадаш, че не важи ако не е монтиран от сервиз, който ти е издал и съответната документация за монтажа му.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Да така ще направя.
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Намери официален представител/дистрибутор на Бош и после сервиз с документ за монтаж.Че ги ядеш за норматив тия дебитомери.И ако ще даваш 200+ лв. хващай сливенските морги и тествай някоя друга бройка за 40-50 параАко си чел важните теми, ще разбереш дали е читав.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X