Така днес говорих с Христо от Ямбол(Hit-ko) за дебитомер на Бош. Понеже незнаех номера на дебитомера той гледа там в някви каталози и ми каза една цена. В последствие видях че на тръбата на дебитомера има номер 0281002309, после влязох в сайта му и там номерата на дебитомерите за този двигател не са като този който съм написал. Написания от мен номер я сайта му е за jtd 110 на Lancia. Та в крайна сметка кой е дебитомера за моята кола. По епер ми излиза номер 46559804 който съответства на номера в сайта на Христо за Lancia lybra jtd 110.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Последна и заключителна тема за дебитомер.
Collapse
X
-
wwalker написа:Същият като за Либра jtd110 и една камара други включително бензинови. Това какво те притеснява?Nuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
Тоя дебитомер го слагат и на Корса 1.7 Само гледай да не набараш ментак, както и Емо няколко пъти намеква.Иначе китайците дерзаят - 17.50 евра :DCopy-paste на кутийката на БОШ за още 5-10 лв. и го пускат тука на 200 лв.http://www.aliexpress.com/item/MASS-...248140875.html"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Благодаря на всички, вече знам със сигурност кой е дебитомера. Ами за ся съм се пазарил с един магазин в Сливен и със Хитко съм говорил като май от там ще го вземам. Вие кво ще кажете за него нали уж е специализиран в италианките за този регион. Взимал съм части от там и няколко пъти съм ползвал сервиза. За ся нямам оплаквания от него. Интересното е ,че той каза че няма гаранция. А тук в Сливен викат 1 година гаранция. На кой да вярвамFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:Благодаря на всички, вече знам със сигурност кой е дебитомера. Ами за ся съм се пазарил с един магазин в Сливен и със Хитко съм говорил като май от там ще го вземам. Вие кво ще кажете за него нали уж е специализиран в италианките за този регион. Взимал съм части от там и няколко пъти съм ползвал сервиза. За ся нямам оплаквания от него. Интересното е ,че той каза че няма гаранция. А тук в Сливен викат 1 година гаранция. На кой да вярвамFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар