Привет колеги! Преди няколко месеца започна да ми прави проблеми съединителя. Педала оставаше долу, а след неколкократно напомпване започваше да работи за малко и после пак така. Градско като се кара колата е по-добре, защото натискането на педала е по-често. Реших да сменя горната помпа. Първо купих една от ударено стило, но проблема остана. Взех нова след това (Закс от Аутоплюс). Монтирах я и обезвъздуших. Съединителя работеше 3 дни както трябва и като тръгнах на дълго проблема пак се появи. Преди няколко дни обезвъздуших отново, но проблема си остава. Педала си остава доли и трябва постоянно да напомпвам за да работи. Моля ако някой се е сблъсквал с проблема да сподели от какво може да е, за да мога като се постопли още малко времето да я оправя. Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След смяна на горна помпа съединителя не заработва...
Collapse
X
-
Re: След смяна на горна помпа съединителя не заработва...
yo_brava написа:Моля ако някой се е сблъсквал с проблема да сподели от какво може да е, за да мога като се постопли още малко времето да я оправя. Благодаря ви предварително!
Коментар
-
Jtd е мотора. Съединител не съм сменявал, колата е при мен от половин година. През пробката преди лагер помпата обезвъздушавам. Един сеи вътре и натиска педала плавно, задържа и аз изпускам течност от пробката. Това го повторих 20 пъти. А предния път обезвъздуших по малко мой си начин. Надух с уста през казанчето за спирачната течност и докато си тече долу течността напъхах маркуча в лагер помпата.
Коментар
-
yo_brava написа:Jtd е мотора. Съединител не съм сменявал, колата е при мен от половин година. През пробката преди лагер помпата обезвъздушавам. Един сеи вътре и натиска педала плавно, задържа и аз изпускам течност от пробката. Това го повторих 20 пъти. А предния път обезвъздуших по малко мой си начин. Надух с уста през казанчето за спирачната течност и докато си тече долу течността напъхах маркуча в лагер помпата.
Коментар
-
А бе няколко пъти ви се каза, че човека е с лагер-помпа, вие долната помпа, та долната помпа.При положение, че човека няколко пъти е безвъздушен, а педала си остава долу, то не изглеждат добре нещата и ще трябва да падат скорости.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар