Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавки за Дизел
Collapse
X
-
Всъщност от нито една добавка няма да постигне нищо, нали ? Темата да се залючи и да изчезе безкрайно ! Забрави да кажеш че си си купил вана за ултразвук, и предлагаш почистване на цена ХХ лева на бройка. Понякога наистина си плямпаш без да имаш представа. Така не помагаш, обаче. 1-во - ако трябваше да се сипва само при температури над нула, това щеше да е написано на етикета. 2-ро - Ако не е изрично посочено в колко литра да се сипе, може да я сипеш в почти празен резервоар, за да е максимално концентрирана. Профилактично може да сипваш една добавка в почти празен резервоар, и после да пълниш догоре. 3-то - за по-лесно палене сутрин - провери подгряващите свещи, сипвай качествени горива, провери моторното масло с което караш, и в крайна сметка може да липсва компресията, ако е така - имаш проблем, добавката няма да го реши.
-
Неискам да изменям темата,защото съм си направил моя в която коментирам проблема ми с паленето дори след ходенето на сервиз.Мисля че май ще трябва да сменя скоро маслото че майстора ми каза че е шибано.Иначе за добавката конкретно тази на Liqui Moly,просто исках някой който я е ползвал да ми каже.Мисля да я пробвам може да има ефект,а ще прочета какво пише на тубичкатаДано не бъгна нещо само.
Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
-
Колега @ogi28b поне веднъж да си свалил дюзите и да си ги почистил и след това да си третирал с разни добакиСлед хххх км отново да си ги свалил и да си гледал дали има нагар
Или пък направо да си сипвал добавки и след това да си проверявал за нагар
Аз си мисля, че нито веднъж си направил това упражнение, за разлика от теб доста пъти съм го правил.
Коментар
-
Хахаха,аз исках прост отговор а вие тук само се чудите за какво да започнете да се разправяте.Имате по 1000 и отгоре мнения които сигурно повечето нямат нищо общо с темите в които сте писали.То затова тая тема е 10 страници и на мен и на другите им писва след 5-тата да четат само спамове.А после викате търси с търсачката,кво да търся като за един въпрос един конкретен отговор и 10 поста после спор.Все пак ако някой има какво да сподели за добавката ще съм благодарен.Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
-
Слагаш 1 опаковка на 10литра нафта, излизаш извънградско и караш на 3та с 4000рпм, като си почиваш да не ти роди турбото.Ако не е късно се постигат резултати, ако е късно - ултразвук, ако не помогне - нови дюзи или разпръсквачи.Личното ми мнение е, че може да си спестиш 20лв за добавка и да сложиш мисля до 7-8% бензин.Като не поемам отговорност ! Но съм го пробвал няколко пъти и решението на проблема беше с нови разпръсквачи.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар