Сутиените...брррр ... ситроенаджия ми го каза Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавки за Дизел
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Аз също ползвах добавката diesel spulung и направо това не е моята кола утихна и работи доста по меко , както и изчезна едно леко притрисане след като колата не е карана няколко дена , вчера си напълних резервоара от Аванти в Люлин и бях изключително изненадан колата направо излетя , сега потегля и върви с едва натиснат педал дали добавката си е свършила работата или на тази бензиностанция имат добра нафта не знам но определено разликата е очевадна.
Коментар
-
rosenmvr написа:Аз също ползвах добавката diesel spulung и направо това не е моята кола утихна и работи доста по меко.
Коментар
-
ogi28b написа:В допълнение - колеги vsd и emzo - или вашите коли са супер добре, или нашите с на rosenmvr са били супер зле!!!
Коментар
-
Усетих разликата между Евро дизела и Дизел плюс на ЕКО. Какви добавки има в плюса, че колата ми лети с него? - не знам. Оня ден по навик се пласирах на една от колонките на ЕКО и видях новата им нафтичка ЕВРО ДИЗЕЛ и реших да я "вкуся"...въпреки, че преживе баба ми ( лека и пръст ) ми казваше: "Минеш ли тридесетте не пробвай нищо ново" - и ей го на...по-висок разход и малко по-тромавичка кола. Що се касае за "песента" на мотора - моята не е от сладкопойните, но пък върви много пущината.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Моя проблем е сутрин при паленето докато загрее и си мисля, че може да имам проблем с някоя дюза, и като четох тука за добавката на лики моули отидах да си е купя но сега се чудя как да е употребя дали да извадя маркучите или да е сипя в резорвара. В петък ми предстои пътуване от около 300 км и в събота 300 на обратно. Моля посъветвайте ме.Fiat Marea 1,9TD100
Коментар
-
колега reiban според моето скромно мнение... мисля чисто логически така че и да не съм прав нека колегите да не руптаят... сложи я в резервоара преди да го напълниш.. да се разджурка при пълненето после... по-добре според мен да караш по-дълго с нея и ефекта да е по-продължителен отколкото да я изсмуче на бързо и да няма ефект... незнам лично мое мнение... И аз мисля да си купя от тази добавка... от каде я взе от Карфур ли??? И какво точно пише на нея? Щото и аз гледах там една на която пишеше, че няма значение от количеството нафта в резервоара... сподели после впечатления ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!Fiat Brava TD100
Коментар
-
Тази дето нема значение количеството нафта - не е тя! Тя е малка опаковка. Тази "diesel spulung" е в по-голяма опаковка, мисля че е половин литър, и НЯМА тръбичка отпред. На етикета си пише че ако се излее в резервоара, е досстатъчна за 75 литра нафта, повиава цетановото число, повишава мощността, намалява разхода, и други такива глупости. Отваряш я, изливаш в резервоара, пълниш, и караш 300 км натам, 300 насам, и поне няколко минути покарай на 3000-3500 оборота, за да се продуха системата. Е така направих аз, и сега не мога да го позная тоя мотор, не съм чувал така никога! Даже и като я купувах. А тогава беше много тиха, даже я обърках с е’но и шес’
Коментар
-
spooni написа:колега reiban според моето скромно мнение... мисля чисто логически така че и да не съм прав нека колегите да не руптаят... сложи я в резервоара преди да го напълниш.. да се разджурка при пълненето после... по-добре според мен да караш по-дълго с нея и ефекта да е по-продължителен отколкото да я изсмуче на бързо и да няма ефект... незнам лично мое мнение... И аз мисля да си купя от тази добавка... от каде я взе от Карфур ли??? И какво точно пише на нея? Щото и аз гледах там една на която пишеше, че няма значение от количеството нафта в резервоара... сподели после впечатления ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар