Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавки за Дизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сутиените...брррр ... ситроенаджия ми го каза Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 !
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
      Има няква добавка: разработка на БМВ и се носят легенди за нея!!! Мнооого качествена и ефектива била...някой дали се е възползвал?
      Точно това е diesel spulung-а на лики моли. Те я правят за BMW.
      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Аз също ползвах добавката diesel spulung и направо това не е моята кола утихна и работи доста по меко , както и изчезна едно леко притрисане след като колата не е карана няколко дена , вчера си напълних резервоара от Аванти в Люлин и бях изключително изненадан колата направо излетя , сега потегля и върви с едва натиснат педал дали добавката си е свършила работата или на тази бензиностанция имат добра нафта не знам но определено разликата е очевадна.

r_osen@yahoo.com

Коментар

rosenmvr написа:
          Аз също ползвах добавката diesel spulung и направо това не е моята кола утихна и работи доста по меко.
          В допълнение - колеги vsd и emzo - или вашите коли са супер добре, или нашите с на rosenmvr са били супер зле!!! Днес който я чу колата как работи (тия от сервиза де) , гледаше е така: rosenmvr - в момента колата ми звучи точно както звучеше една Ланчия Либра 1.9 ЖТД, която ми показа преди няколко дни вечерта.

Коментар

ogi28b написа:
            В допълнение - колеги vsd и emzo - или вашите коли са супер добре, или нашите с на rosenmvr са били супер зле!!!
            Ми не знам. Аз доста често съм слагал различни добавки с цел да се поддържа системата чиста. Може би заради това не съм усетил ефект. Ама пък моята не е кой знае колко тиха. Нормална си е. Божа работа.
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Брее днеска жега, отворих си прозорците и адски се кефех на звука от турбината като наближи 2к рпм :PAма разлика в шума ... никаква.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Усетих разликата между Евро дизела и Дизел плюс на ЕКО. Какви добавки има в плюса, че колата ми лети с него? - не знам. Оня ден по навик се пласирах на една от колонките на ЕКО и видях новата им нафтичка ЕВРО ДИЗЕЛ и реших да я "вкуся"...въпреки, че преживе баба ми ( лека и пръст ) ми казваше: "Минеш ли тридесетте не пробвай нищо ново" - и ей го на...по-висок разход и малко по-тромавичка кола. Що се касае за "песента" на мотора - моята не е от сладкопойните, но пък върви много пущината.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

emzo написа:
                  Брее днеска жега, отворих си прозорците и адски се кефех на звука от турбината като наближи 2к рпм :P
                  И аз така се кефя, даже си карам без радио и си слушам
                  FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Моя проблем е сутрин при паленето докато загрее и си мисля, че може да имам проблем с някоя дюза, и като четох тука за добавката на лики моули отидах да си е купя но сега се чудя как да е употребя дали да извадя маркучите или да е сипя в резорвара. В петък ми предстои пътуване от около 300 км и в събота 300 на обратно. Моля посъветвайте ме.
                    Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

колега reiban според моето скромно мнение... мисля чисто логически така че и да не съм прав нека колегите да не руптаят... сложи я в резервоара преди да го напълниш.. да се разджурка при пълненето после... по-добре според мен да караш по-дълго с нея и ефекта да е по-продължителен отколкото да я изсмуче на бързо и да няма ефект... незнам лично мое мнение... И аз мисля да си купя от тази добавка... от каде я взе от Карфур ли??? И какво точно пише на нея? Щото и аз гледах там една на която пишеше, че няма значение от количеството нафта в резервоара... сподели после впечатления ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
                      Fiat Brava TD100

Коментар

Тази дето нема значение количеството нафта - не е тя! Тя е малка опаковка. Тази "diesel spulung" е в по-голяма опаковка, мисля че е половин литър, и НЯМА тръбичка отпред. На етикета си пише че ако се излее в резервоара, е досстатъчна за 75 литра нафта, повиава цетановото число, повишава мощността, намалява разхода, и други такива глупости. Отваряш я, изливаш в резервоара, пълниш, и караш 300 км натам, 300 насам, и поне няколко минути покарай на 3000-3500 оборота, за да се продуха системата. Е така направих аз, и сега не мога да го позная тоя мотор, не съм чувал така никога! Даже и като я купувах. А тогава беше много тиха, даже я обърках с е’но и шес’

Коментар

Ако ще я продухва ще му трябват повече обороти.Оги, знаеш ли какво има е’но и шес, което наще печки нямат ?6к+ на оборотомера
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

spooni написа:
                            колега reiban според моето скромно мнение... мисля чисто логически така че и да не съм прав нека колегите да не руптаят... сложи я в резервоара преди да го напълниш.. да се разджурка при пълненето после... по-добре според мен да караш по-дълго с нея и ефекта да е по-продължителен отколкото да я изсмуче на бързо и да няма ефект... незнам лично мое мнение... И аз мисля да си купя от тази добавка... от каде я взе от Карфур ли??? И какво точно пише на нея? Щото и аз гледах там една на която пишеше, че няма значение от количеството нафта в резервоара... сподели после впечатления ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
                            Колкото по-малко гориво има, е по-добре защото трябва да е концентрирана. Това със 75-те литра е по-скоро профилактично. Най-добре е да се сложат маркучите и да се гори директно добавката. Гледам по чужди форуми по две добавки изгарят така. Този номер с директното горене мисля да го опитам като се постопли, ако Оги се навие да помага
                            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

А тоз 1/2 литър за колко време предполагате ще изгори ? Голямо чакане ще е.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

То май пишеше и да се форсира до около 3000 оборота или примерно малко да работи на 1500, малко на 2000, малко на 3000 и така. Иначе полоивин час ще отиде горе долу.
                                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Working...
                                X