BEX---GT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавки за Дизел
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:BEX---GT написа:аз бих ви посъветвал да не използвате добавки..карайте с качествена нафта и това е достатъчно..Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
BEKI написа:Я ми разяснете на кратко каква карта за отстъпка има за в полза на форума.Иначе наистина не трябва да се преклаява с добавките! Всяко хубаво нещо щом е по много не е хубаво!Повечето бензиностанции също блъскат добавки - ШЕЛ - Vpower ; ОМВ - AlpinDiesel и т.н.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Днеска сложих STP тъмно синя и долях до горе....само дето се прецаках понеже я купих от ОМВ за 18лева, посе я видях в Лукойла за 14,5 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
В сряда сипах добавката, за която се говори в този пост: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...1409Казва се Diesel Super Additive или нещо подобно. Води се добавка за почистване на разпръсквачите, според етикета на български език. 250 мл е, изсипах я в около 20 литра нафта. След 3-4 км ми направи впечатление че двигателят работи по-меко, а днес - вече 110 км по-късно - определено при мен ефект има, и се състои в това, че двигателят работи по-меко, малко по-плавно, и определено характерният дизелов шум намаля! След 2-3-4 хиляди километра, когато наближи времето за смяна на горивен филтър, ще използвам и другата - diesel spulung или там както се пише, за която говори колегата vsd, като ще оставя колата да работи само с тази добавка, като пъхна маркучите в нея.
Коментар
-
ogi28b написа:След 3-4 км ми направи впечатление че двигателят работи по-меко, а днес - вече 110 км по-късно - определено при мен ефект има, и се състои в това, че двигателят работи по-меко, малко по-плавно, и определено характерният дизелов шум намаля!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Оказа се прав - докато добавката беше вътре, работеше доста меко и тихо, но като налях новата нафта, се "оправи", пак си заработи по-твърдичко, и по-шумно. Сега като пътувах, изсипах от тази "Лики-Моли - Дизел Спулунг" ("...една опаковка е достатъчна за 75 литра нафта..."). Впечатлението ми от 400 км изминати с нея, е че работата на мотора стана много, ама много по-плавна. Ефектът е много по-голям и по-ясно изразен, в сравнение с предишната , от предишния ми пост. Като спра на място, и се заслушам - това не е моята кола! Никога не е била толкова тиха, плавна и мека работата на мотора. Ще видим като свърши добавката дали ще продължи да работи по-мекичко, или ще се "оправи" .
Коментар
-
Има няква добавка: разработка на БМВ и се носят легенди за нея!!! Мнооого качествена и ефектива била...някой дали се е възползвал?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар