Добавката Redex е стахотна свали ми 1,5л.при пална кола и не икономично каране.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавки за Дизел
Collapse
X
-
Добавките на Gold Eagle за дизелова система е серията Diesel Power и има освен такава за почистване на дизеловата горивна уредба и дюзи, такава за повишаване на цетановото число, както и добавка против гелиране на дизеловото гориво. От няколко години ги ползвам всичките и смея да твърдя, че съм много доволен от ефекта им. Също така мисля, че имаха и такава за абсорбиране на водата от горивото, която е особено удачна за сегашния сезон, като се има прадвид качеството на нафтата, която ни продават...Поздрави и дано да съм бил полезен
Коментар
-
Vladim написа:Ето, каква добавка си взех и мисля да изкарам две зими с нея! Струва 20лв. в опаковка от един литър. както виждате пише, че стига за един тон гориво! Минусът е, че се сипва при темперетура не по-ниска от 0 градуса.Fiat Marea JTD 105 09.2000г
Коментар
-
Reptile написа:Vladim написа:Ето, каква добавка си взех и мисля да изкарам две зими с нея! Струва 20лв. в опаковка от един литър. както виждате пише, че стига за един тон гориво! Минусът е, че се сипва при темперетура не по-ниска от 0 градуса.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
maxuel82 написа:А някой да ползва за добавка КЕРОСИН (газ за осветление) незнам колко е вярно но съм чувал че 99% от добавките дето се предлагат са именно от керосин ! а 1л газ за осветление е 3.50 лв !Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
Да ви кажа занимавам се само с дизелови двигатели и наблюденията са ми следните : Редекс е идеалния вариант, но нямат добавка против замръзване, имат само за поддържяне и почистване на горивната система.ЛикиМоли и Кастрол - ползвал съм ги само като добавки против замръзване - нямат грешка и цената е много добра в предвид количеството за което се отнася.Голд Иигъл - не съм ползвал и малко ме е страх - не знам защо , но съм скептик.За Абро и дума да не става - дайте такава добавка ако мразите някой с дизелова кола. Погледнете снимките. Няма да коментирам нищо повече.http://bekyarski.snimka.bg/automobiles/dizel.467638Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
аз на скоро споделих моя горчив опит от нафта на лукойл, след което на 15 литра нафта 500 мл бензин, след което 15 литра нафта(в резервоара станаха общо към 20л.) и след което 2/3 от една добавка против желиране на нафтата на на -22 запали от раз.ей това е схемата при мен.сега върви като бензин, ама ми се струва че ще избие някъде.в очакване съм.
Коментар
-
Имам 2 въпроса за тази добавка "DIESEL PURGE Добавка за почистване на разпръсквачитеДобавката за почистване на разпръсквачите премахва нагара от разпръсквачите и от областта на буталата и горивната камера. Отстранява проблемите в хода на двигателя. Спира "тропането" при частично натоварване - постига се по-тиха работа на двигателя при свободен ход, осигурява се по-мек ход на двигателя. Чрез чистите разпръсквачи се постига оптимален ход на двигателя.Почиства цялата горивна система. Предпазва от корозия. Спомага за пълноценно изгаряне и икономия на гориво, осигурява висока експлоатационна надежност.За всички дизелови двигатели. За отстраняване на проблеми.",прочетох доста мнения.И в тази тема и по други форуми но все пак искам да питам.1-во,трябва ли да е над 0 С,когато я сипвам?2-ро,какво количество добавка на колко литра нафта се сипва?Сори но станаха 33-то,дали тази добавка ще спомогне за по лесно палене сутрин?Ако решите може и вие да ми препоръчате някоя добавка,искам да си почистя разпръскавачите.Смисъл да си направя профилактика.Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар