Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавки за Дизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gdd55 написа:
    Nino написа:
    Току що взех някаква американска HEET Diesel Fuel Anti-Gel от OMV.Ще я видим като паднат температурите! ПП....9 лв.
    Слави здравей, за колко литра е тази добавка
    За 75л, но първия път казват дозата да е двойна.
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Тва не го схванах то нали е за нафтата да не парафиняса какво значение има дали пъвият път ще е двойна доза или втория като в двата случая се говори за различна нафта ?

Коментар

gdd55 написа:
        Тва не го схванах то нали е за нафтата да не парафиняса какво значение има дали пъвият път ще е двойна доза или втория като в двата случая се говори за различна нафта ?
        Добавката е американска, ще го прочетеш на английски... но така пише... де да знам. В OMV я има и надписа е с тези цветове както в постта ми.Препоръчват да се налее преди горивото и че помага до минус 35C.

Коментар

добавката е REDEX . изпитана - работи перфектно. за нафта - зелена, за бензин - червена. 250 милилитра - 13,00 - 16,00 лв. по 10 милилитра на литър бензин.
          UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

ami az

za punto jtd kakva dobavka da sloja kato zarejdam samo na petrol poneje drugite benzinostancii sa izmisleni taka e v kozloduyЗа Punto JTD, каква добавка да сложа, като зареждам само на Петрол понеже другите бензиностанции са измислени-така е в Козлодуй?Редактирано от Vladim. Колега в този форум използваме само кирилица!!!

Коментар

everton написа:
              добавката е REDEX . изпитана - работи перфектно. за нафта - зелена, за бензин - червена. 250 милилитра - 13,00 - 16,00 лв. по 10 милилитра на литър бензин.
              И аз я взех от ЕКО... ще я видим.Но, досега съм бил най-доволен от STP-тата, светлосинята и тъмносинята.Поне при тях ефекта е бил почти моментален.. след 200-300км.Нямам наблюдения дали помага против замръзване на нафтата, но за почистване на разпръсквачите определено е много добра.Колегите с COMMON RAIL - JTD ги съветвам да внимават и да търсят специалните добавки за почистване на CR инжекторите.Чувал съм.. но само чувал, че във Вантотрейд имали такава.В темата по-горе "COMMON RAIL " на руски пишат за такава специално почистваща дюзите.

Коментар

Re: ami az

boobby написа:
                za punto jtd kakva dobavka da sloja kato zarejdam samo na petrol poneje drugite benzinostancii sa izmisleni taka e v kozloduyЗа Punto JTD, каква добавка да сложа, като зареждам само на Петрол понеже другите бензиностанции са измислени-така е в Козлодуй?
                извинявам се

Коментар

Nino написа:
                  everton написа:
                  И аз я взех от ЕКО... ще я видим.Но, досега съм бил най-доволен от STP-тата, светлосинята и тъмносинята.Поне при тях ефекта е бил почти моментален.. след 200-300км.Нямам наблюдения дали помага против замръзване на нафтата, но за почистване на разпръсквачите определено е много добра.Колегите с COMMON RAIL - JTD ги съветвам да внимават и да търсят специалните добавки за почистване на CR инжекторите.Чувал съм.. но само чувал, че във Вантотрейд имали такава.В темата по-горе "COMMON RAIL " на руски пишат за такава специално почистваща дюзите.
                  нино а мога ли ползвам добавка от която няма да ми замръзва нафтата аз съм с jtd за първа година

Коментар

До сега съм ползвал 3 пъти 3 различни вида добавки за тест. Не им помня имената, но едната беше REDEX. Предозирах ги двойно, но лично не съм усетил никаква разлика.

Коментар

boobby написа:
                      нино а мога ли ползвам добавка от която няма да ми замръзва нафтата аз съм с jtd за първа година
                      Можеш, но изполвай такава против завръзване на нафтата.Тук съм писал за нея:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...295&start=15А относно добавка за почистване на дюзите, нека колегите с JTD да споделят каква са слагали.

Коментар

днес си харесах една добавка - Ликуи Молли, но още не съм си я купил - 8лв и нещо беше - на 2000км пише да се използва - 250мл беше шишето. пише, че се изсипва в резервоара, независимо колко нафта има там :D ще я пробвам и ще напиша отзиви после
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

Аз слагах STP за дюзи- колата взе да набира повече като че ли, но може и да си внушавам. Около 12 лв е.
                          Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                          www.fiat-bg.org/forum

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                            днес си харесах една добавка - Ликуи Молли, но още не съм си я купил - 8лв и нещо беше - на 2000км пише да се използва - 250мл беше шишето. пише, че се изсипва в резервоара, независимо колко нафта има там :D ще я пробвам и ще напиша отзиви после
                            Пич, купи си STP тъмносиня! Виж и Nino ти я препоръчва.

Коментар

Blue написа:
                              Аз слагах STP за дюзи- колата взе да набира повече като че ли, но може и да си внушавам. Около 12 лв е.
                              Ето и Блу го потвърди.При мен между другото след бързо ускорение ми се качваха оборотите на 1300 и като я освободя от скорост и така докато спре колата. Сложих STP тъмносиня и оборотите се оправиха. Сега не мога да твърдя на 100% дали от добавката се оправи и просто се оправи само, но оттогава нямам проблем. Сега си мисля пак да сложа такава.

Коментар

Аз това с оборотите не мога да го изкореня,остана да ползвам само СТП и КАСТРОЛ вече.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...