Е па тогава го видях това творение.До като донасяха следващата бутилка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари за правилно почистване на дебитомер.
Collapse
X
-
Само не мога да разбера защо като не можете да направите нещо - нападате човека, който може. Аз също съм изчистил успешно няколко дебитомера с нажежаема жичка. Като последният беше на моето Пунто ГТ, който го е виждал знае колко са фини жичките, в моя случай беше омаслен. Винаги ги чистя със спрея на CRC - Air Sensor Clean.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
напълно подкрепям,като не можете да ги чистите тези дебитомери,просто си купувайте нови и не нападайте напразно можещите.естествено,че дебитомера си има живот,но и естествено е че се чисти успешно.аз лично ги чистя със спрей за нагар,без въобще да го докосвам.резултата е положителен.това ,че сте били на незнайно колко алкохол и сте решили да чистите дебитомер е друга тема.наздраве и от мен
Коментар
-
като купих мара 1.9jtd се оказа че дебитомера не работи.един приятел майстор ’’усложливо’’ ми продаде един такъв втора ръка за 100 кинта.взех стария и обилно го напръсках с обезмаслител от левчето и го оставих за 10 мин.след това го изчетках хубаво с малка четка за рисуване и воала.колата работи по добре с стария от колкото с ’’новия’’.поне при мен стана така и мисля че ако се прецака при почистването значи просто не ставаfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:като купих мара 1.9jtd се оказа че дебитомера не работи.един приятел майстор ’’усложливо’’ ми продаде един такъв втора ръка за 100 кинта.взех стария и обилно го напръсках с обезмаслител от левчето и го оставих за 10 мин.след това го изчетках хубаво с малка четка за рисуване и воала.колата работи по добре с стария от колкото с ’’новия’’.поне при мен стана така и мисля че ако се прецака при почистването значи просто не ставаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:superfiata написа:като купих мара 1.9jtd се оказа че дебитомера не работи.един приятел майстор ’’усложливо’’ ми продаде един такъв втора ръка за 100 кинта.взех стария и обилно го напръсках с обезмаслител от левчето и го оставих за 10 мин.след това го изчетках хубаво с малка четка за рисуване и воала.колата работи по добре с стария от колкото с ’’новия’’.поне при мен стана така и мисля че ако се прецака при почистването значи просто не ставаfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Ееее само спорове напоследък, на човек му се отщява да участва в дискусиите. При първата възможонст и се намира човек да се заяде за нещо. Реално погледнато всичко е възможно. Защо да не може да бъде изчистен само с напръскване или с финна четка, след като е накиснат предварително и т.н............................... И аз съм чистил една камара инжекциони и повярвайте ми има моменти при които показаните до момента спрейчета СА БЕЗСИЛНИ! Има по-добри и по-ефективни, а има и ситуации при, които нищо не помага освен твърд контакт. Всяка ситуация е просто различна, важното е да не се бърза и действа разумно. Така, че вместо да се джавкате извлечете положителното от труда на всички, със сигурност ще има повече положителен ефект!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Аз пък се набутах с 12 лв. за спрей без да проверя дали изобщо дебитомера работи или се е наслоила гняс...Е, оказа се че волтажа му си е статичен на ~2.4, но пък си имам спрей, който до голяма част си е чиста водка и не чисти абсолютно нищо без помощ от приятел - парцалче, четка и т.н.По-голяма полза ще има от един лакочистител за левче + клечка за уши."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Аз пък се набутах с 12 лв. за спрей без да проверя дали изобщо дебитомера работи или се е наслоила гняс...Е, оказа се че волтажа му си е статичен на ~2.4, но пък си имам спрей, който до голяма част си е чиста водка и не чисти абсолютно нищо без помощ от приятел - парцалче, четка и т.н.По-голяма полза ще има от един лакочистител за левче + клечка за уши.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:M5kov написа:По-голяма полза ще има от един лакочистител за левче + клечка за уши."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
superfiata написа:S_BANKOV написа:superfiata написа:като купих мара 1.9jtd се оказа че дебитомера не работи.един приятел майстор ’’усложливо’’ ми продаде един такъв втора ръка за 100 кинта.взех стария и обилно го напръсках с обезмаслител от левчето и го оставих за 10 мин.след това го изчетках хубаво с малка четка за рисуване и воала.колата работи по добре с стария от колкото с ’’новия’’.поне при мен стана така и мисля че ако се прецака при почистването значи просто не ставаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар