Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари за правилно почистване на дебитомер.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е па тогава го видях това творение.До като донасяха следващата бутилка.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Аз лично успях да скапя два дебитомера при почистване със спрей.Оригинални,но стари-десетина годишни.Може да им е било време. Накрая купих едно китайче,което и име нямаше на кутията и сега го чистя само с въздух.Върви си колицата добре.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Напълно си прав,ако са по нови може би ще издържат някакво чистене,но стари все едно волфрама на крушка да чистиш.То БОШ как ще си продават иначе продукцията.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Само не мога да разбера защо като не можете да направите нещо - нападате човека, който може. Аз също съм изчистил успешно няколко дебитомера с нажежаема жичка. Като последният беше на моето Пунто ГТ, който го е виждал знае колко са фини жичките, в моя случай беше омаслен. Винаги ги чистя със спрея на CRC - Air Sensor Clean.
          Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
          Punto GT 1.4 Turbo '99
          Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

напълно подкрепям,като не можете да ги чистите тези дебитомери,просто си купувайте нови и не нападайте напразно можещите.естествено,че дебитомера си има живот,но и естествено е че се чисти успешно.аз лично ги чистя със спрей за нагар,без въобще да го докосвам.резултата е положителен.това ,че сте били на незнайно колко алкохол и сте решили да чистите дебитомер е друга тема.наздраве и от мен

Коментар

като купих мара 1.9jtd се оказа че дебитомера не работи.един приятел майстор ’’усложливо’’ ми продаде един такъв втора ръка за 100 кинта.взех стария и обилно го напръсках с обезмаслител от левчето и го оставих за 10 мин.след това го изчетках хубаво с малка четка за рисуване и воала.колата работи по добре с стария от колкото с ’’новия’’.поне при мен стана така и мисля че ако се прецака при почистването значи просто не става
              fiat bravo 1.6 16v gt
              fiat marea 1.9 8v jtd
              fiat punto 1.7 td
              fiat marea 1.6 16v

Коментар

superfiata написа:
                като купих мара 1.9jtd се оказа че дебитомера не работи.един приятел майстор ’’усложливо’’ ми продаде един такъв втора ръка за 100 кинта.взех стария и обилно го напръсках с обезмаслител от левчето и го оставих за 10 мин.след това го изчетках хубаво с малка четка за рисуване и воала.колата работи по добре с стария от колкото с ’’новия’’.поне при мен стана така и мисля че ако се прецака при почистването значи просто не става
                ДА БЕ ?!!!???
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  superfiata написа:
                  ДА БЕ ?!!!???
                  подигравателно или невярващо ДА БЕ???????
                  fiat bravo 1.6 16v gt
                  fiat marea 1.9 8v jtd
                  fiat punto 1.7 td
                  fiat marea 1.6 16v

Коментар

Ееее само спорове напоследък, на човек му се отщява да участва в дискусиите. При първата възможонст и се намира човек да се заяде за нещо. Реално погледнато всичко е възможно. Защо да не може да бъде изчистен само с напръскване или с финна четка, след като е накиснат предварително и т.н............................... И аз съм чистил една камара инжекциони и повярвайте ми има моменти при които показаните до момента спрейчета СА БЕЗСИЛНИ! Има по-добри и по-ефективни, а има и ситуации при, които нищо не помага освен твърд контакт. Всяка ситуация е просто различна, важното е да не се бърза и действа разумно. Така, че вместо да се джавкате извлечете положителното от труда на всички, със сигурност ще има повече положителен ефект!
                    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Аз пък се набутах с 12 лв. за спрей без да проверя дали изобщо дебитомера работи или се е наслоила гняс...Е, оказа се че волтажа му си е статичен на ~2.4, но пък си имам спрей, който до голяма част си е чиста водка и не чисти абсолютно нищо без помощ от приятел - парцалче, четка и т.н.По-голяма полза ще има от един лакочистител за левче + клечка за уши.
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                        Аз пък се набутах с 12 лв. за спрей без да проверя дали изобщо дебитомера работи или се е наслоила гняс...Е, оказа се че волтажа му си е статичен на ~2.4, но пък си имам спрей, който до голяма част си е чиста водка и не чисти абсолютно нищо без помощ от приятел - парцалче, четка и т.н.По-голяма полза ще има от един лакочистител за левче + клечка за уши.
                        Спести си ги ако обичаш тия съвети, че някой ще ти повярва.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          M5kov написа:
                          По-голяма полза ще има от един лакочистител за левче + клечка за уши.
                          Спести си ги ако обичаш тия съвети, че някой ще ти повярва.
                          Ще има по-голям ефект от конкретния спрей, който купих, без да ме разбирате погрешно и да ги човъркате с това, което съм написал, че дебитомерите са скъпи
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

superfiata написа:
                            S_BANKOV написа:
                            superfiata написа:
                            ДА БЕ ?!!!???
                            подигравателно или невярващо ДА БЕ???????
                            Не вярвам и да видя не вярвам.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

НИКОГА,АМА НИКОГА С ТАКИВА КЛЕЧКИ ЗА УШИ ,ТОВА СА ПАКУБНИ ИНТЕРВЕНЦИИ .И ти ще ми кажеш,че дебитомера ти е добре.ха-ха .виждал съм такива ,чистачи.и сега как е изходното ти напрежение ,че ми е много интересно.

Коментар

Темата ако може да се заключи, благодаря.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X