да не правя др тема на фиат не знам, но преди на пежото често почиствах дебитомера, а от вчера съм с 2.4 жтд и съм страшно доволен как върви, но мисля все пак да го свяля и напръскам да го правя ли ? дава ли ефект?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дебитомер или maf delete?
Collapse
X
-
zlatarov написа:да не правя др тема на фиат не знам, но преди на пежото често почиствах дебитомера, а от вчера съм с 2.4 жтд и съм страшно доволен как върви, но мисля все пак да го свяля и напръскам да го правя ли ? дава ли ефект?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
zlatarov написа:да не правя др тема на фиат не знам, но преди на пежото често почиствах дебитомера, а от вчера съм с 2.4 жтд и съм страшно доволен как върви, но мисля все пак да го свяля и напръскам да го правя ли ? дава ли ефект?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
ntodorov написа:zlatarov написа:да не правя др тема на фиат не знам, но преди на пежото често почиствах дебитомера, а от вчера съм с 2.4 жтд и съм страшно доволен как върви, но мисля все пак да го свяля и напръскам да го правя ли ? дава ли ефект?Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
Така днес говорих с Христо от Ямбол(Hit-ko) за дебитомер на Бош. Понеже незнаех номера на дебитомера той гледа там в някви каталози и ми каза една цена. В последствие видях че на тръбата на дебитомера има номер 0281002309, после влязох в сайта му и там номерата на дебитомерите за този двигател не са като този който съм написал. Написания от мен номер я сайта му е за jtd 110 на Lancia. Та в крайна сметка кой е дебитомера за моята кола. По епер ми излиза номер 46559804 който съответства на номера в сайта на Христо за Lancia lybra jtd 110.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар