От доста време мисля по казуса, вече имам парите и за дебитомер и за софтуерни интервенции. Но ме гложди и това,че ако ше пипаме софта дали да не се и позасили малко.Дайте някакъв съвет как да подходя. Някой кара ли с изтрит дебитомер и моля да сподели впечатленията си - дали има разлика във вървеж и разход. Което мнение надделее, то ще бъде взето под предвид в разрешаването на проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дебитомер или maf delete?
Collapse
X
-
kris_dif95 написа:прави ремап и трии тоя дебитомер имам колега който е направил,повече чипове отколкото косми има на главата си и на почти всички е изтрил дебитомера успехКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Реших го вече...другата седмица взимам един дебитомер на Бош и не се занимавам с глупости. Няма да чипосвам. Не ми се дават излишни пари за съединители, полуоски и един куп други неща. Аз и сега си я карам на макс а комоли ако имам ремап ще и е*а мамата за отрицателно време.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:Реших го вече...другата седмица взимам един дебитомер на Бош и не се занимавам с глупости. Няма да чипосвам. Не ми се дават излишни пари за съединители, полуоски и един куп други неща. Аз и сега си я карам на макс а комоли ако имам ремап ще и е*а мамата за отрицателно време.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
mitaka_neikov написа:mitkosoft написа:Реших го вече...другата седмица взимам един дебитомер на Бош и не се занимавам с глупости. Няма да чипосвам. Не ми се дават излишни пари за съединители, полуоски и един куп други неща. Аз и сега си я карам на макс а комоли ако имам ремап ще и е*а мамата за отрицателно време.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
chaveto написа:mitaka_neikov написа:Моята кола е на около 170 коня от повече от година и половина, а не е като да карам като баба.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
mitkosoft написа:Моето съм го засичал ся без дебитомер с лек наклон за 13.5 секунди...ще видим другата седмица с новия дебитомер дали ще стигна каталожните стойности от 10.6 секунди, но малко се съмнявам...FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
mitaka_neikov написа:mitkosoft написа:Моето съм го засичал ся без дебитомер с лек наклон за 13.5 секунди...ще видим другата седмица с новия дебитомер дали ще стигна каталожните стойности от 10.6 секунди, но малко се съмнявам...Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар