Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

тд100 с ГИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А стига бе-е ,Вие избихте рибата с това олио...Знам че става, Но доколко съм чувал, в растителното масло/олио/,ебава майката на разните гумени уплътнения които са ГНП, но щом карате, значи митът е разбит.Относно газ в дизел мотор, то одавна се практикува на запад,най-вече в автобусния транспорт,особенно съчетано с биодизел.Знам че при двигатели с малък разход,от порядъка 4-5 литра не си заслужава инвенстиция допълнително, Но при много километри годишно, си заслужава.Втория момент,газов инжекцион по-лесно ще пасне на ЖТД и прочие,които впръскването се управлява с комп,докато при старите помпи, се обезмисля от ГИ,става и с обикновенна газова.Иначе съм виждал подобно изпълнение на джип нисан,и от екологична гледна точка си е много добре,но е от зависимо от дизел, винаги трябва да има в резервоара,поради простата причина,че нафтата,или олиото Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 изпълнява функцията като искрова свещ,защото както се знае, без свещ не може да се възпламени газта.А от парична гледна точка,специално на тоя джип,бе около4-5 лв на сто км извън градско, а в града на къси разстояния ,клонеше към нула.Така поне се изказаха мойте братчеди.....
    Fiat palio 1.7td

Коментар

това че няма дюзи от които да вземе ипмулс км газовите дюзи не значи че впръскването няма да е по същия начин.както каза колегата мишо екуто си взема сигнал от датчика н к.в. и се прави карта за гориво и това е.

Коментар

А това знае ли се накъде ще промени температурата и скоростта на горене в цилиндъра. Тия двигатели и без това имат известна склонност към пукане на глави. Луди хора.
        Fiat Marea TD100

Коментар

хах нека пука нека прави каквото иска. усмивката е важн спортът и разнпобразието.

Коментар

Working...
          X