А стига бе-е ,Вие избихте рибата с това олио...Знам че става, Но доколко съм чувал, в растителното масло/олио/,ебава майката на разните гумени уплътнения които са ГНП, но щом карате, значи митът е разбит.Относно газ в дизел мотор, то одавна се практикува на запад,най-вече в автобусния транспорт,особенно съчетано с биодизел.Знам че при двигатели с малък разход,от порядъка 4-5 литра не си заслужава инвенстиция допълнително, Но при много километри годишно, си заслужава.Втория момент,газов инжекцион по-лесно ще пасне на ЖТД и прочие,които впръскването се управлява с комп,докато при старите помпи, се обезмисля от ГИ,става и с обикновенна газова.Иначе съм виждал подобно изпълнение на джип нисан,и от екологична гледна точка си е много добре,но е от зависимо от дизел, винаги трябва да има в резервоара,поради простата причина,че нафтата,или олиото Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 изпълнява функцията като искрова свещ,защото както се знае, без свещ не може да се възпламени газта.А от парична гледна точка,специално на тоя джип,бе около4-5 лв на сто км извън градско, а в града на къси разстояния ,клонеше към нула.Така поне се изказаха мойте братчеди.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тд100 с ГИ
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар