първо се извинявам на екипа ако темата нее подходяща за този раздел.здравейте колеги преди няколко дена решихме с един колега от форума да монтираме газов инжекцион на моя тд 100 компютъра ще е блуетроник наи вероятно.и реших да чуя малко мнения от компетентни колеги които знаят за какво става въпрос благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тд100 с ГИ
Collapse
X
-
Е, като го монтираш, тъкмо ще кажеш, има ли ефект. Доколкото знам, такова упражнение има смисъл, само ако става дума за разход от 12-15 на сто и нагоре и се обезсмисля за автомобили, дето горят 6-7 на сто.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
Re: тд100 с ГИ
kris_dif95 написа:първо се извинявам на екипа ако темата нее подходяща за този раздел.здравейте колеги преди няколко дена решихме с един колега от форума да монтираме газов инжекцион на моя тд 100 компютъра ще е блуетроник наи вероятно.и реших да чуя малко мнения от компетентни колеги които знаят за какво става въпрос благодаря
Коментар
-
А какво търсиш, защото ако е мощност не очаквай чудеса. Комшията отдругият вход има газ на една дизеларка 124-ка каза че разхода му е примерно 3 дизел 3 гас и колата се засилвала малко като мощност, но съвсем мъничко. За нас лъжа за него стина ккато е думата не мога да кажа нищо по този въпрос.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
misho_ написа:ГНП-то си е негова част. Блу троника моя. Блутроника му е нужен датчик за обороти само, от там на татък, се прави газовата карта.
Коментар
-
kris_dif95 написа:гнп-то не ме притеснява както и блутроника като знам на колегата misho_ как си го е настроил на 1.8т-то и как варви хич не ме притеснява настройката му.след около месец време ще започнем проекта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар