Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

тд100 с ГИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тд100 с ГИ

първо се извинявам на екипа ако темата нее подходяща за този раздел.здравейте колеги преди няколко дена решихме с един колега от форума да монтираме газов инжекцион на моя тд 100 компютъра ще е блуетроник наи вероятно.и реших да чуя малко мнения от компетентни колеги които знаят за какво става въпрос благодаря

Е, като го монтираш, тъкмо ще кажеш, има ли ефект. Доколкото знам, такова упражнение има смисъл, само ако става дума за разход от 12-15 на сто и нагоре и се обезсмисля за автомобили, дето горят 6-7 на сто.
    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Re: тд100 с ГИ

kris_dif95 написа:
      първо се извинявам на екипа ако темата нее подходяща за този раздел.здравейте колеги преди няколко дена решихме с един колега от форума да монтираме газов инжекцион на моя тд 100 компютъра ще е блуетроник наи вероятно.и реших да чуя малко мнения от компетентни колеги които знаят за какво става въпрос благодаря
      Поредната обречена мисия !!!!Това което си решил да правиш е да похарчиш пари повече от колкото струва колата ти без да знаеш какво да правиш и как да го направиш.Ако не е късно спести си парите.Има и други начини къде по-ефтини щом си решил да си губиш времето.Поздрави!

Коментар

ами за сега мисля че знам какво правя до месец време мисля да започнем с колегата и ще кажа какъв е резултата.иначе като цяло не търся икомомия само да споделя

Коментар

и сумата като пари е около 500 лв

Коментар

А какво търсиш, защото ако е мощност не очаквай чудеса. Комшията отдругият вход има газ на една дизеларка 124-ка каза че разхода му е примерно 3 дизел 3 гас и колата се засилвала малко като мощност, но съвсем мъничко. За нас лъжа за него стина ккато е думата не мога да кажа нищо по този въпрос.
            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

kris_dif95 написа:
              и сумата като пари е около 500 лв
              А бе момче за теб 500 лв нищо ли са?Като знам как се изкарват ,много ще се замисля преди да ги хвърля на вятъра.Ако да си правиш опити мога да ти подскажа малко и разходите ще са в пъти по-малко.Поздрави!

Коментар

ами ако дизеларката е 2.0 д 70 коня няма как да излети.при колите с турбо иидва реч за друго нещо с удоволствие ще покажа резултатите

Коментар

ами зависи какво ще подскажеш колега защото искам работата да е пррецизна и да се настрои газта прецизно но ако дадеш някакво инфо няма да е излишно

Коментар

А ти как ще настроиш газта на инжекциона?От къде ще вземеш данни за настройка?Как ще направиш така че ГНП-то да знае че работи и на газ и да си намали горивото?Има и още много въпроси,но няма смисъл да се хабя в момента.Щом си решил твори,парите и времето са си твои.Успех!

Коментар

ГНП-то си е негова част. Блу троника моя. Блутроника му е нужен датчик за обороти само, от там на татък, се прави газовата карта.

Коментар

ще следя темата с нтерес и да видим какво ще направш колега. Успех
                        Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                        Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                        Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

misho_ написа:
                          ГНП-то си е негова част. Блу троника моя. Блутроника му е нужен датчик за обороти само, от там на татък, се прави газовата карта.
                          Когато се правят тия неща по подразбиране трябва да може да работи със или без добавяне на газ.Никой не си представя да се разбута една помпа с цел да и намалиш горивото и да може да работи само със добавяне на газ.Това че някаква система сама щяла да си направи горивна карта в случая не ме топли.Искам като няма газ да върви както трябва на нафта и когато цъкна копчето да върви както се очаква(икиономично и прилично) със добавяне на газ!Обикновено тези които го правят търсят намяляне на горивото със 60% когато добявят LPG и със 70% когато добавт CNG . Сами разбирате че стремежа е икономия на гориво и на пари.Това се прави и на автомобили със които се работи много(там където ще се усети ефекта).Всичко останало е само на инат и за спорта да се каже че аз направих това.Направете го и няма да има нито проблеми със колата нито някой ще ви казва че си хабите времето и парите(включително и аз ще се извиня).Успех!

Коментар

гнп-то не ме притеснява както и блутроника като знам на колегата misho_ как си го е настроил на 1.8т-то и как варви хич не ме притеснява настройката му.след около месец време ще започнем проекта

Коментар

kris_dif95 написа:
                              гнп-то не ме притеснява както и блутроника като знам на колегата misho_ как си го е настроил на 1.8т-то и как варви хич не ме притеснява настройката му.след около месец време ще започнем проекта
                              А точно там трябва да те притеснява.И това че момчето си е направило турбо бензина да върви какво общо има?

Коментар

Working...
                              X