Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се смъква динамото на Стило 1.9jtd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се смъква динамото на Стило 1.9jtd

Предстой ми смяна на шайбата на динамото(блокирала),след оглед установих че няма място за ключа с който да я развия -много е близко до рога.Моля за съвет от колеги който са демонтирали динамото.

Re: Как се смъква динамото на Стило 1.9jtd

valentin_63 написа:
    Предстой ми смяна на шайбата на динамото(блокирала),след оглед установих че няма място за ключа с който да я развия -много е близко до рога.Моля за съвет от колеги който са демонтирали динамото.
    На пръв поглед не е лесна задачата.Не се плаши ако си сръчен ще се справиш.Генератора се държи на два болта.Първо откачи акумулатора! После,ремъка, двата болта и кабелите.С малко сила се освобождава от конзолата и после назад към ск. кутията и нагоре към горивния филтър.Мисля че се откачаше горивния филтър (стойката му от купето да може да се мести в купом да не пречи).Успех!

Коментар

мога да добавя-имаше дистанционна шайба на единия болт,внимавай да не изпадне при демонтажа.не се плаши.

Коментар

А препоръки за шайба-като марки и цени?

Коментар

Ще те посъветвам само да купуваш шайбата след като свалиш старата и с нея в магазина.Не я купувай предварително.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            Ще те посъветвам само да купуваш шайбата след като свалиш старата и с нея в магазина.Не я купувай предварително.
            Естествено,доколкото знам са 3 вида!

Коментар

Аз моя го маха с откачане на мотора от единия тампон и на канал. Тва с филтъра не съм ги пробвал.

Коментар

Working...
              X