Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Фиат Стило - тромаво и пуши черно.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Фиат Стило - тромаво и пуши черно.

Здравейте.От вчера седнах на фиат стило 1.9 жтд и се искефих максимално.Днес реших да го изпробвам в снега.Налях му 10л. нафта, и потеглих.Наложи ми се да мина през една доста голямя локва на пътя, преминах бавно с малко газ. Сега стилото не ще да вдигне по-вече от 3000 оборота, пуши черно и е тромаво. Какво мога да направя??? Чакам Вашите мнения и съвети.Модерирано заглавие!1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Примери за лоши заглавия са:Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, Въпрос за Браво, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Модераторски екип на fiat-bg.org

Виновник за проблема е клапана управляващ променливата геометрия на турбото.Намира се малко под акумулатора и е закачен на радиатора.По-всяка вероятност се нуждаеш от нов, въпреки че тук във форума, някой като че ли беше успял да си го почисти.
    Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

На мен един колега от форума-Yakvoo ми го почисти и го вдигнахме горе на нивото на акумулатора и от тогава вече 4-та година нямам проблем. :D
      STILO-2003-115 HP-JTD Power
      Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

а забива ли някаква грешка? Ако е соленоид както твърди колегата погледни дали вакумния клапан издърпва геометрията. Но според мен и ЕГР , най-добре диагностика

Коментар

най-добре иди при точния човек.може да бъде запекла геометрия,развален клапан,спукан кулер,спукани турбопътища и т.н

Коментар

Working...
          X