Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.9 TD 100 Не върви Помощ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo 1.9 TD 100 Не върви Помощ

Здравейте колеги от скоро съм собственик на фиат браво 1.9 ТД 100, когато вземах колата вървеше перфектно но един ден започна да тече нафта от някаде. Ходих по сервизи да видят от къде е казаха ми че е от ГНП. Свалиха ГНП-то закарах я на майстор да я оправят казаха че са сменили всичко по попмата. Върнахме вече ремонтираната помпа на колата и отново течеше нафта. Излезе че е от клапана за запалването, сменихме и него. От тогава колата няма мощност няма никаква сила.Тръгва да върви след 3000оборота Преди това няма нокой давам газ и стоя на едно място. 100 120 км/ч ги вдигам с голяма мъка. Имате ли на идея от какво може да е , дали не е центроване нещо помпата както трябва или незнам.. ПП: Помпата е lucas

Когато стигна 3800 оборота колата забива все едно съм си вдигнал крака от газта или и е свършила нафтата и не иска повече

Коментар

Тя помпата е ясно каква е,ама как да ти кажа какво и е на колата без да се прегледа!Защо не се върнеш за рекламация там където са правили колата?Ако проблема е в тях да си го отстранят,ако е в ремонта на помпата пак има кой да поеме гаранцията за ремонта.На всякъде другаде за да се направи нещо ще трябва да плащаш отново.Едно е сигурно че проблема е след този ремонт!Може да се оправи при желание.

Коментар

Помпата ми я правиха в кв. Виница човека се казва Продан bosch сервиз. след като поставихме уж ,,ремонтираната’’ помпа на колата веднага усетих разлика и се върнах отново при него каза ми добре остави колата ще я оправим. Колята стоя при него 1 седмица след което ми звъни да си пребера колата вече била готова, излизам на пътя да я пробвам и отново същата работа абсолютно никаква промяна нямаше .. след 1 2 дена пак утивам при него и му обяснявам че колата не върви отново уж я ремонтира, утивам да я взимам и ми казва че колата не ставала да съм и проверял компресията :D :D а колата си има идеална компресия .. за мен ней стига горивото

Коментар

jechko написа:
          Помпата ми я правиха в кв. Виница човека се казва Продан bosch сервиз. след като поставихме уж ,,ремонтираната’’ помпа на колата веднага усетих разлика и се върнах отново при него каза ми добре остави колата ще я оправим. Колята стоя при него 1 седмица след което ми звъни да си пребера колата вече била готова, излизам на пътя да я пробвам и отново същата работа абсолютно никаква промяна нямаше .. след 1 2 дена пак утивам при него и му обяснявам че колата не върви отново уж я ремонтира, утивам да я взимам и ми казва че колата не ставала да съм и проверял компресията :D :D а колата си има идеална компресия .. за мен ней стига горивото
          Прав си,не и стига гориво.Въпроса е дали е променяна настройката на помпата и от там идава недостига или няма реакция(неправилно сглобен,блокикарал или няма сигнал) на турбокоректора?Всичко може да се разбере,но както виждам са те отрязали от сервиза което не им прави чест.Имай търпение,ще я направим колата.

Коментар

те там малко надути пуяци,а и на какво отгоре не знам

Коментар

Working...
            X