Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo JTD 1.9

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако ще е selenia най-добре да е wr diesel 5w40
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

мерси колега ако ми кажеш в плождив къде го продават и ще те черпя

Коментар

КОлеги имам въпрос и тук...става въпрос за климатроника!когато пусна на топло той ли се включва или работи парното.има едно копче по горе с термометърче то за какво е...но и да го натискам нищо се не случва другите светят с жълти лапи само то не реагира и незнам какво всъщност работи...но духа топло

Коментар

jbiznesa написа:
          КОлеги имам въпрос и тук...става въпрос за климатроника!когато пусна на топло той ли се включва или работи парното.има едно копче по горе с термометърче то за какво е...но и да го натискам нищо се не случва другите светят с жълти лапи само то не реагира и незнам какво всъщност работи...но духа топло
          Като натиснеш това копче ти се показва външната температура на дисплея на километража.
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

аха и когато пусна топло си работи климатроника направо,така да разбирам...и още нещо като дам на контакт освен всички иконки светва и една жълта долу най в ляво прилича на спирала или макарон :D и мига,когато запаля след около 5 секунди и тя изгсва..за какво е това

Коментар

изгоряла подгревна свещ

Коментар

интересно че палеше без проблем в студеното

Коментар

така са до минус 10,палят без подгрев,мотора е с директно впръскванеКлюч. Темата пое в друга посока. Всички технически въпроси, в отделни теми (с добро описание в заглавието, НЕ като на тази тема), в съответните раздели.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                  X