Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo JTD 1.9

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

16ка джанта сигурно ще е добре,но един колега по горе каза че за тях май трябва друго окачване,аз съм със стоково или бъркам че трябва друго..?

Коментар

Влез в гаража ми и виж с какви джанти съм. 16ки, супер широки и нямам никакви модификации по окачването. Спокойно слагай джанта
      Nuova Croma - so far...so good
      Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
      Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Колеги от 2 дни съм горд собственик на Фиат Браво,първите ми впечатления са отлични,има много динамика и пъргавина и е много стабилна в завоите.ходих на стенд да я видя казаха че имам само ляв и десен преден носачи да сменя..и понятие си нямам за цената,но съм се подготвил.вътре сд-то е с добър звук.двигателя е тих.абе супер е колата.

Коментар

Цифра са си, но тва да е. Честито!
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Честито! Относно носачите - или рециклаж или нови TRW. Всичко друго е компромис Във форума има един колега, който прави хубави отстъпки за части, свържи се с него и после само нафта Безавариини километри
            Nuova Croma - so far...so good
            Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
            Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

nikolay zhelev написа:
              Честито! Относно носачите - или рециклаж или нови TRW. Всичко друго е компромис Във форума има един колега, който прави хубави отстъпки за части, свържи се с него и после само нафта Безавариини километри
              а за MOOG какво ще кажеш..бива ли

Коментар

приятел,аз съм с moog на едната ми кола вече 83 хиляди и нямат грам разбито.купени са от еврото преди 4 години, с отстъпката за 105 лв за брой.сега обаче има едни мукове,които не помня точно къде са правени,но са с по-ниско качество.с една дума ако си купиш истински мук,ще е равносилен на трв-то

Коментар

хора един въпрос..мойто браво с верига ли е или с ремък...модела е 2001 74 кв,защото като влезна да търся авточасти и ми излиза само агренажна верига..моля само който знае с сигурност да каже

Коментар

С ангренажен ремък си........

Коментар

Всичко по обслужването ти е като при jtd105.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

в момента съм купил агренажен комплект,друго какво трябва да купя което е най важно..още ремъци и тн???

Коментар

Ангренаж, масло, маслен филтър и въздушен филтър.
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

........и горивен чадо , и поленов (климатик) филтър...... :D

Коментар

jbiznesa написа:
                              в момента съм купил агренажен комплект,друго какво трябва да купя което е най важно..още ремъци и тн???
                              Не забравяй и...ароматизаторче.:P Шегувам се. Иначе с какво масълце смяташ да я караш ?
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                                jbiznesa написа:
                                Не забравяй и...ароматизаторче.:P Шегувам се. Иначе с какво масълце смяташ да я караш ?
                                селениа ама незнам кое точно на селениата

Коментар

Working...
                                X