16ка джанта сигурно ще е добре,но един колега по горе каза че за тях май трябва друго окачване,аз съм със стоково или бъркам че трябва друго..?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo JTD 1.9
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги от 2 дни съм горд собственик на Фиат Браво,първите ми впечатления са отлични,има много динамика и пъргавина и е много стабилна в завоите.ходих на стенд да я видя казаха че имам само ляв и десен преден носачи да сменя..и понятие си нямам за цената,но съм се подготвил.вътре сд-то е с добър звук.двигателя е тих.абе супер е колата.
Коментар
-
Честито! Относно носачите - или рециклаж или нови TRW. Всичко друго е компромис Във форума има един колега, който прави хубави отстъпки за части, свържи се с него и после само нафта Безавариини километриNuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
приятел,аз съм с moog на едната ми кола вече 83 хиляди и нямат грам разбито.купени са от еврото преди 4 години, с отстъпката за 105 лв за брой.сега обаче има едни мукове,които не помня точно къде са правени,но са с по-ниско качество.с една дума ако си купиш истински мук,ще е равносилен на трв-то
Коментар
-
jbiznesa написа:в момента съм купил агренажен комплект,друго какво трябва да купя което е най важно..още ремъци и тн???A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар