Аз мога да кажа за Браво жтд 105 че съм страшно доволен от разход , вървеж ,надеждност и много други неща . Това ми е 2-рото браво жтд което е с черен таван, бял циферблат , няма абс и няма подгрев на антифриза за разлика от първото което имах ... Относно возията е като каруца ,но пък е стабилно в завоите ... не обича изпъкнали шахти и дълбоки дупки защото е нисичко (Картера страда) ... не обича и зимата (студа) почват да дрънчат разни работи из купето (мощна музика спасява положението ) ... Не обича кво да е масло ... поне моето което е 500к км (Аджипт 5 в 40 - 18000км долях 0.5 литра ... Хилбер 10 в 40 - 3000км долях 1литър масло ... източих го и са съм с 5 в 50 мобил и за сега е добре ) ... подлежи на тунинг (силов) с оригиналните части в момента съм на 150 коня което означава че пре спокойно си се гониш с бмв-та дето си мислят че много бягат като 320 - 150 коня и още много други Бързи коли в кавички ... Като цяло това е един читав автомобил които ако спре внезапно на пътя докато си караш само трябва да истине и да продължиш (колегите знаят :D ) ... Към жтд 100 немога да дам никакво мнение освен че примерно ще плащаш по малък данък като цяло успех с покупката и гледай маховика да е читав
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo JTD 1.9
Collapse
Заключена тема
X
X
-
jbiznesa написа:значи е jtd100,пепелника е цял :D П.П НА ЛИНКА НЕ МИ ИЗЛИЗА НИКАКВА ИНФОA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
jbiznesa написа:благодаря колега за съветите.виждам разликата между двата мотора.какво имаш предвид да потегли без газ,в смисъл на съединител само да потегли без да давам газ така ли,че това ми се струва важноA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
колеги благодаря за съветите пробвана е колата работи идеално след 4 дни е купувам.оставил съм капаро ето снимкиhttp://www.cars.bg/c1036568
Коментар
-
15 ки джанти ли е най големите които мога да сложа.тези на снимката предполагам са такива.и някой има ли мнение дали оригиналната музика дали свири добре/говоря за сд-то не за колоните/и към него могат ли да се вържат елипси на кората и евентуално стъпало...идеята ми е да не разкачам това сд и да не купувам ново
Коментар
-
jbiznesa написа:15 ки джанти ли е най големите които мога да сложа.тези на снимката предполагам са такива.и някой има ли мнение дали оригиналната музика дали свири добре/говоря за сд-то не за колоните/и към него могат ли да се вържат елипси на кората и евентуално стъпало...идеята ми е да не разкачам това сд и да не купувам новоNuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар