Аз мога да кажа за Браво жтд 105 че съм страшно доволен от разход , вървеж ,надеждност и много други неща . Това ми е 2-рото браво жтд което е с черен таван, бял циферблат , няма абс и няма подгрев на антифриза за разлика от първото което имах ... Относно возията е като каруца ,но пък е стабилно в завоите ... не обича изпъкнали шахти и дълбоки дупки защото е нисичко (Картера страда) ... не обича и зимата (студа) почват да дрънчат разни работи из купето (мощна музика спасява положението ) ... Не обича кво да е масло ... поне моето което е 500к км (Аджипт 5 в 40 - 18000км долях 0.5 литра ... Хилбер 10 в 40 - 3000км долях 1литър масло ... източих го и са съм с 5 в 50 мобил и за сега е добре ) ... подлежи на тунинг (силов) с оригиналните части в момента съм на 150 коня което означава че пре спокойно си се гониш с бмв-та дето си мислят че много бягат като 320 - 150 коня и още много други Бързи коли в кавички
... Като цяло това е един читав автомобил които ако спре внезапно на пътя докато си караш само трябва да истине и да продължиш (колегите знаят :D ) ... Към жтд 100 немога да дам никакво мнение освен че примерно ще плащаш по малък данък като цяло успех с покупката и гледай маховика да е читав

Коментар