Абе вие наистина ли сменяте ремъци на 50 хил. км?!?В инструкцията на колата ми пише, че на 70 хил. се прави ИНСПЕКЦИЯ, а задължителната смяна е на 120 хил.На Капата го смених точно на 120 хил., и съм го снимал, че е без никакви напуквания.Ма като имате 500 лв излишни, сменяйте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
на колко години сменяте ангренажен ремък Sitlo 1.9 Jtd
Collapse
X
-
Immortal написа:Абе вие наистина ли сменяте ремъци на 50 хил. км?!?В инструкцията на колата ми пише, че на 70 хил. се прави ИНСПЕКЦИЯ, а задължителната смяна е на 120 хил.На Капата го смених точно на 120 хил., и съм го снимал, че е без никакви напуквания.Ма като имате 500 лв излишни, сменяйтеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Immortal написа:Абе вие наистина ли сменяте ремъци на 50 хил. км?!?В инструкцията на колата ми пише, че на 70 хил. се прави ИНСПЕКЦИЯ, а задължителната смяна е на 120 хил.На Капата го смених точно на 120 хил., и съм го снимал, че е без никакви напуквания.Ма като имате 500 лв излишни, сменяйтеFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
кроко61 написа:Дидо имам приятел работи в сервиз в Берлин и като си дойде винаги стигаме и до тази прословута българска смяна на 50000-голям смях падаFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Deqn написа:dianko dimitrov написа:Като стана въпрос-моето Стило като пали притриса много яко.Демпфера на маховика е добре.Според вас от шайбата на коляновия вал ли е.STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
nsn написа:dianko dimitrov написа:Като стана въпрос-моето Стило като пали притриса много яко.Демпфера на маховика е добре.Според вас от шайбата на коляновия вал ли е.STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
BO написа:Immortal написа:Абе вие наистина ли сменяте ремъци на 50 хил. км?!?В инструкцията на колата ми пише, че на 70 хил. се прави ИНСПЕКЦИЯ, а задължителната смяна е на 120 хил.На Капата го смених точно на 120 хил., и съм го снимал, че е без никакви напуквания.Ма като имате 500 лв излишни, сменяйте
Коментар
-
tambuhtaneca написа:А относно Стилото всеки може да си отвори това http://www.fiat-lancia.org.rs/Manual.../100009215.pdf и на страница 212 да види, че наистина е на 120к км, НО като прочете човек звездичката пише, че независимо от изминатия пробег, ремъкът трябва да се сменя на всеки 3 години (когато се кара при студен климат, градско каране, празен ход за продължително време и т.н. т.е. при тежки условия) или във всички случаи на 5 години
Коментар
-
Immortal написа:Да, вярно, че месечно така минавам 240 км, а само с едно ходене до Ямбол правя още 1000, ама...Immortal написа:Не искам да споря, ама нали се сещаш, че като са предписали 120 хил. км, тия неща производителите са ги отчели?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Няма значение какво е предписал производителя - то е за части за първоначално вграждане или при обслужване със същите в официален сервиз. Виждал съм ремък Дайко на 150 000, но съм виждал пак такъв изронен на 30 000, дтуг на 45, трети на 50...Иазобщо частите които слагаме тук са не второ, а трето и надолу качество. Затова е добре да се обслужва по често. Това е причината Дидо, не какво си е измислил майстора.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар