здравейте колеги,доста четох по проблема ми и неможах да открия решение.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕкакто си вървеше и пееше,така умря.от тогава големи мъки.пали трудно с много въртене, работи 2-3 секунди и гасне.и мирише на нафта от аспухафилтър нов.в резервоара всичко е перфектно/няма и прашинка/.закачих я на ауто ком 4 пъти и след всяко гаснене ми излиза само една грешка /019160-непознат код за грешка/и немога да разбера каква.мислех си за ДКВ,по прочетеното разбрах че ще гасне като загре е,а тя горката едвам пали да не говорим да загрее.първият път когато го направи беше загряла и едвам стигнах до гаража,гасна ми над 30 пъти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с ДОБЛО 1.9 100 коня
Collapse
X
-
Re: проблем с ДОБЛО 1.9 100 коня
nikolov_ico написа:здравейте колеги,доста четох по проблема ми и неможах да открия решение.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕкакто си вървеше и пееше,така умря.от тогава големи мъки.пали трудно с много въртене, работи 2-3 секунди и гасне.и мирише на нафта от аспухафилтър нов.в резервоара всичко е перфектно/няма и прашинка/.закачих я на ауто ком 4 пъти и след всяко гаснене ми излиза само една грешка /019160-непознат код за грешка/и немога да разбера каква.мислех си за ДКВ,по прочетеното разбрах че ще гасне като загре е,а тя горката едвам пали да не говорим да загрее.първият път когато го направи беше загряла и едвам стигнах до гаража,гасна ми над 30 пъти.
-
проблема е решен!!!оказа се при последното зареждане са ми счупили гърловината на резервоара.от там е влизала вода и кал колкото си пожелаете.него взех под внимание,защото преди 2-3 месеца сменях филтъра и в стария нямаше нищо.смених регулатора на помпата и пак същата работа,взех трети и пак.накрая свалих третия да го върна и преди да монтирам чисто новия на BOSCH огледах и забелязах много малко вода и от там малко по малко открих проблема.сега ще свалям резервоара.благодаря на колегата които ми обърна внимание!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар