Гледах ти един по-стар клип за климатроника - там работи по-различно, не толкова металически. Да не би колектора да издиша нещо? При мен на Мареата имаше подобен ефект преди да притегна болтовете на колектора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква гарнитура след шлайф на глава
Collapse
X
-
Airfan написа:Много е трудно от телефон да се усети, но на първия клип ми мърка идеално на мен. На втория чух как се промени звука на около 40 км/ч, но нямам идея защо.Едно разбрах че този мотор е много "крив" за правилно зацепване!Не знам до каква степен е бил разглобяван,но определено има ангренаж който е мъка за механика!
Коментар
-
Не виждам причина в това че е почистена външната повърхност на разпръсквача да предизвика тракане.Като казвам че мъчно зацепването има в предвид че се ползват инструменти за блокиране на колянов вал и и двата разпределителни вала.Извинявай за въпроса ,но ти ползваш ли ги за зацепването?Ако можеш да гарантираш че всичко е така както трябва на 100%,то причина за твърдата работа остава във дюзите.Успех!
Коментар
-
Ползвам инструменти за зацепването, въобще и не съм си помислял да зацепвам без тях. Едната дюза я извадих с мокър разпръсквач, все едно е напълнила буталото и се е топнал разпръсквача. На други две пък не ми харесаха два от отворите на разпръсквачите, като това съм го гледал с лупа. Човека на който съм ги дал каза, че ще ги почисти на ултра звук и след това ще ги гледа на микроскоп и ако съм ги омазал ще трябва ремонт. Не се препоръчвало механично почистване там защото имало вероятност да се нарани някой отвор.
Коментар
-
Какви препарати, какви 5 лв.?Ако има боклук, който е оцелял на разпръсквача при 1300+ бара, то той заслужава да бъде там и вие не може да му влияете. Чистене с телена четка? Кажи честно!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ivel написа:е, смъкнат разпръсквач,аз не бих го сложил без да го почистя,но не и с телена четка(това дори не ми се коментира)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар